Închide meniul

OFICIAL | Gabi Tamaş, preşedinte-jucător în Liga 1! Fundaşul a fost prezentat în noua funcţie. Va face parte dintr-un nou „trio” al fotbalului românesc

Dragoș Vasile Publicat: 19 iunie 2021, 20:29

OFICIAL | Gabi Tamaş, preşedinte-jucător în Liga 1! Fundaşul a fost prezentat în noua funcţie. Va face parte dintr-un nou „trio al fotbalului românesc

Gabi Tamaș e vedeta lui FC Voluntari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gabi Tamaş, preşedinte-jucător în Liga 1
  • Veteranul a fost prezentat oficial

Gabi Tamaş, preşedinte-jucător în Liga 1. Veteranul de 37 de ani a fost prezentat oficial de FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş, preşedinte-jucător în Liga 1 la FC Voluntari

FC Voluntari este a 16-a echipă din carieră pentru Gabi Tamaş. În acest an a fost titularizat în 15 meciuri din Liga 1 şi a reuşit să se facă remarcat. Începând cu sezonul următor, acesta va fi şi preşedintele clubului, unde va alăctui un „trio” cu Bogdan Bălănescu şi Bogdan Niculaie.

„Gabriel Tamaș – Președintele FC Voluntari!

Reclamă

Conducerea Clubului FC Voluntari ,formată din membrii Consiliului de administrație, a decis astăzi numirea lui Gabriel Tamaș în funcția de președinte al clubului.

În vârstă de 37 de ani, Gabi Tamaș este unul dintre cei mai experimentați jucători de fotbal din România.

Reclamă

Cu 66 meciuri în naționala României și peste 100 de prezențe în trei dintre campionatele de top ale Europei, numirea acestuia în dublă functie, de președinte-jucător, va reprezenta un atu semnificativ pentru echipa noastră în viitorul sezon.

Conducerea clubului va fi astfel formată din trio-ul Gabriel Tamaș – Bogdan Bălănescu – Bogdan Niculaie.
Domnul Ioan Andone ,o figură emblematică a sportului românesc , va prelua o funcție pe măsura experienței impresionante a domniei sale, cea de președinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul orașului Voluntari.

Mult succes, tuturor!
Mult succes, Gabi!
Suntem ferm convinși că vei aduce performanță în domeniul administrativ, așa cum ai adus și vei mai înregistra pe teren!”, a scris FC Voluntari pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

EXCLUSIV | Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere. Unde va juca, în sezonul viitor, fundaşul de 37 de ani!

Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere. Chiar dacă anunţase că ia în calcul să-şi pună ghetele în cui, fundaşul de 37 de ani este pregătit să mai joace un sezon în Liga 1.

Directorul sportiv de la FC Voluntari este sigur că Tamaş va evolua şi în următoarea ediţie de campionat în tricoul ilfovenilor. Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere.

„Gabi Tamaş o să continue cu noi ca jucător. Am rămas în continuare în prima ligă şi asta cred că este cel mai important„, a declarat Florin Cernat în exlusivitate pentru AS.ro.

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional! De ce nu l-a convocat pe Gabi Tamaş la echipa naţională

Selecţionerul „tricolorilor” a dezvăluit că ar putea apela la Gabi Tamaş. Fundaşul de 37 de ani, de la FC Voluntari, avea şansa de a reveni după trei ani la prima reprezentativă.

Acest lucru nu se va întâmpla, spunea Torje, care a explicat şi motivul pentru care Tamaş şi Rădoi nu mai pot colabora. Veteranul are 67 de selecţii şi 3 goluri la echipa naţională.

„Gabi poate să fie cel mai bun din România, degeaba, nu-l convoacă Mirel la națională. Pentru că ei n-au colaborat foarte bine la FCSB. Tamaș e un jucător foarte bun, nu puteai să te ții după el la antrenamente. Era foarte bun la alergări”, a declarat Torje la digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”