Închide meniul

Un nou scandal la Dinamo! Mircea Rednic, atacat dur: „Poate se crede Dumnezeu, dar nu e”. Ce i se reproşează antrenorului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 11:40

Un nou scandal la Dinamo! Mircea Rednic, atacat dur: „Poate se crede Dumnezeu, dar nu e. Ce i se reproşează antrenorului

Mircea Rednic e mulţumit cu un egal după Oţelul - UTA Arad 1-1

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimediaimages

  • Un nou scandal la Dinamo
  • Mircea Rednic, atacat dur

E din nou scandal la Dinamo. Antrenorul Mircea Rednic este puternic contestat de către fostul şef al clubului din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă. Relaţia dintre cei doi era una extrem de proastă, după ce fostul finanţator l-a atacat şi în trecut pe antrenor. Nu a fost de acord cu transferurile făcute de Rednic prin intermediul fiicei sale, Luana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atac dur la adresa lui Mircea Rednic

„Poate se crede Dumnezeu, nu e. Eu cred doar în Dumnezeu. Cred într-un antrenor care are rezultate şi le aştept. Sperăm să vină rezultatele pentru că sunt dinamovist. Fanii l-au dorit foarte mult şi atunci cînd eram eu la echipă, şi acum, să fie mulţumiţi cu ce primesc. Când îţi doreşti ceva, primeşti ceea ce îţi doreşti”, a declarat Ionuț Negoiță, conform sport.ro.

Citește și:

Ionuţ Negoiţă crede în salvarea lui Dinamo

Chiar dacă Dinamo se află într-o situaţie foarte proastă în clasament, Ionuț Negoiță speră în salvarea de la retrogradare a echipei din Ştefan cel Mare.

Reclamă

„Încă nu este prea târziu. Practic mai e mult până se închide prima parte a campionatului. După aceea se înjumătățesc punctele și începe un alt campionat. Practic unde punctele vor fi mult mai valoroase”, a încheiat omul de afaceri.

Dinamo e penultima în România, cu doar 8 puncte câştigate în turul sezonului regulat. În prima etapă a returului, echipa din Ştefan cel Mare joacă pe terenul revelaţiei FC Voluntari, luni, 22 noiembrie, de la ora 20.30.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo