Închide meniul

OFICIAL | Steliano Filip este noul jucător al lui Dinamo. A preluat numărul lui Juan Camara. Anunţul făcut de "câinii roşii"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2021, 14:18

OFICIAL | Steliano Filip este noul jucător al lui Dinamo. A preluat numărul lui Juan Camara. Anunţul făcut de "câinii roşii"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Stelino Filip s-a întors la Dinamo

Steliano Filip a preluat tricoul lui Juan Camara, plecat în această iarnă de la Dinamo. El va evolua cu numărul șapte pe spatele său. Revenirea lui Filip în Ștefan cel Mare a fost anunțată pe site-ul oficial al clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip s-a întors la Dinamo 

"Steliano Filip a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la 30 iunie 2023 și este noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare.

Ultima oară la Larissa, în prima ligă a campionatului din Grecia, Steliano Filip revine după 3 ani la Dinamo București, clubul la care a terminat junioratul și a cunoscut performanța pe plan intern, cucerind două trofee în tricoul alb-roșu, Supercupa României (2012) și Cupa Ligii (2017).  

15 meciuri are Steliano Filip pentru Larissa în acest sezon competițional, toate în campionatul Greciei. A jucat patru etape, integralist, în această lună.  

153 de partide, 6 goluri și 10 pase decisive a adunat Steliano Filip la Dinamo în toate competițiile, Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii și Europa League.  

Reclamă

27 de ani va împlini Steliano Filip peste câteva luni, pe 15 mai.  

7 este numărul echipelor din cariera lui Steliano Filip: Banatul Timișoara, FC Baia Mare, Dinamo București, Hajduk Split (Croația), Dunărea Călărași, Viitorul Constanța și Larissa (Grecia). 

7 selecții are Steliano Filip pentru prima reprezentativă a României, debut pe 17 noiembrie 2015, Italia vs România 2-2.  

Reclamă 4 / 0/3

A jucat în carieră pentru loturile naționale U17, U19 și U21. 

7 este numărul oficial de joc al lui Steliano Filip la Dinamo București”, se arată într-un comunicat pe fcdinamo.ro.

Dinamo l-a transferat și pe Gevaro Nepomucemo 

Steliano Filip nu este singurul jucator transferat de Dinamo in această iarnă. Jerry Gane îl va primi în lot și pe Gevaro Nepomuceno, fost jucător la Petrolul Ploiești.  

"București, 22 ianuarie 2021. Dinamo București anunță transferul mijlocașului Gevaro Nepomuceno la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. 

Născut la Tilburg, în Olanda, Gevaro Nepomuceno a mai evoluat în România la Petrolul Ploiești, un sezon și jumătate, în perioada iulie 2014-ianuarie 2016. 

Ultima oară la Halifax (Anglia), noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de Ionel Gane în cantonamentul de la Săftica", a anunțat Dinamo pe pagina oficială de Facebook. 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și