Închide meniul

Olimpiu Moruțan, salariu de 7 ori ori mai mare la Galatasaray decât la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit cifrele colosale din contract: „Ce, furăm ceva de la cineva?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2021, 18:32

Olimpiu Moruțan, salariu de 7 ori ori mai mare la Galatasaray decât la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit cifrele colosale din contract: „Ce, furăm ceva de la cineva?

Olimpiu Moruţan, salariu de 7 ori mai mare la Galatasaray decât la FCSB

Hepta

Olimpiu Moruțan va încasa un salariu de 7 ori mai mare la Galatasaray decât avea la FCSB. Plătit cu 15.000 de euro de Gigi Becali, jucătorul de 22 de ani poate ajunge la peste un milion de euro pe an în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit salariul colosal pe care Olimpiu Moruțan îl va încasa la Galatasaray

Moruțan a avut o ofertă și de la FC Copenhaga, dar oferta danezilor a fost mult mai mică decât a celor de la Galata.

„Copenhaga îi dădea 450.000 salariu și ăștia îi dau 800.000, salariu dublu. Ajunge, cu bonusuri, la un milion sau 1,2 milioane de euro Moruțan. Am zis vreo minciună?

Tot ce este adevăr și tot ce este normal să știe lumea! Cine face afaceri, să știe de la început. Faci afaceri cu Becali, să fie la lumina zilei! Ce, furăm ceva de la cineva?”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

5,7 milioane de euro o costă pe Galatasaray transferul lui Olimpiu Moruțan.

Reclamă

„A intrat în impas pentru că voiau 5 milioane. S-a ajuns la 5,7 milioane, le-am pus niște condiții clare, ca să iau banii 100%. În 5 ani, să joace 15 meciuri. Să intre, să joace sau calificare în Champions League sau Europa League. Ei au spus că ei dau doar cinci milioane, le-am spus la revedere.

De ce au trimis negociatorul dacă nu sunt de acord? Azi am vorbit de dimineață, au zis că e greșeala lor, și au acceptat 5,7 milioane. Au trimis contractul așa cum am cerut noi, cu 5,7 milioane și cu asta basta! Ei vor calificările de la anul, eu am zis din anul ăsta.

Dacă se califică, să plătească ce trebuie să plătească. Aseară picase. Era anunțat 100%. Aveam cinci milioane sigur de la Copenhaga. Au revenit, 5,7 milioane bani siguri. Nu mai stă nimic, doar jucătorul”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Reacție dură după transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Suma plătită de Galatasaray pentru Moruțan și Cicâldău poate ajunge până la 12,2 milioane de euro, asta dacă turcii se vor califica în grupele Europa League și îi plăti bonusurile lui Gigi Becali. Basarab Panduru e de părere că forma arătată de cei doi români în ultima perioadă nu justifică transferurile și că turcii s-au păcălit.

„FCSB îl pierde pe Moruţan care semnează cu Galatasaray. Un jucător bun pentru FCSB, chiar dacă în acest început de campionat nu a fost în cea mai bună formă. Galatasaray aduce doi români, ambii în cea mai slabă formă.

Moruţan părea că face lucruri mai bune, anul trecut cred că a fost cel mai bun an al său, dacă nu greşesc. Nu se transferă pe zecile alea de milioane. Important e că pleacă şi că îl vrea antrenorul. Asta este mare lucru”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și