Închide meniul
VIDEO

Ovidiu Haţegan, mesaj special din partea lui Gică Hagi, după infarctul suferit: „Îi doresc din toată inima sănătate multă!”

Dan Roșu Publicat: 28 martie 2022, 15:20 / Actualizat: 19 martie 2024, 17:35

Reclamă
Ovidiu Haţegan, mesaj special din partea lui Gică Hagi, după infarctul suferit: „Îi doresc din toată inima sănătate multă!

Ovidiu Haţegan, mesaj special din partea lui Gică Hagi

Hepta

Ovidiu Haţegan, mesaj special din partea lui Gică Hagi, după infarctul suferit. Centralul se poate retrage din activitate, după ce a fost operat de urgenţă la Timişoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan, mesaj special din partea lui Gică Hagi, după infarctul suferit

„Am citit, din păcate, dar important e că e bine. Sunt hopuri în viaţă. Îi doresc sănătate şi să fie puternic. Îl aşteptăm iar pe teren. E riscul meseriei, o facem de drag, de pasiune. Nu ştim ce se întâmplă mâine. Sunt alte lucruri şi mai grave. Îi doresc din toată inima sănătate multă”, a spus Gică Hagi, la revenirea în ţară.

Ovidiu Haţegan a avut şi o primă reacţie după problemele mari de sănătate pe care le-a acuzat când se afla chiar acasă. Arbitrul a mers la spital la un simplu control şi a fost nevoit să sufere o operaţie.

„Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune.

Reclamă
Reclamă

În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a spus Ovidiu Haţegan, citat de frf.ro.

Ovidiu Haţegan, aproape de retragere

Hațegan vrea să se retragă din arbitraj după ce a suferit un infarct. Recent, arbitrul român de 41 de ani a fost operat de urgență la Timișoara, unde i s-a montat un stent.

Ovidiu Hațegan avea cunoștințe medicale și s-a dus singur la spitalul din Arad, după ce a simțit că i se face rău. Acesta a suferit un infarct și a fost operat. Pentru o perioadă de timp, Hațegan va rămâne în spital, sub atenta monitorizare a medicilor.

Reclamă

Potrivit surselor Antena Sport, arbitrul român a transmis, într-o discuție cu medicul care l-a operat, că vrea să retragă din arbitraj. Ovidiu Hațegan are doi copii și vrea să se dedice familiei sale.

”E stabil, e conștient! E bine că e tânăr și sportiv!”, a transmis Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare pentru Antena Sport.

Adrian Porumboiu, reacție categorică după ce a aflat de problemele lui Haţegan

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional FIFA, a oferit prima reacție după ce Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara.

”Ce să spui în momentele astea? Un ghinion fantastic. Era cel mai bine cotat din istoria arbitrajului românesc. E foarte bine că s-a operat și că e în afara oricărui pericol. Poate să arbitreze, îi trebuie meciuri. Îmi e greu să cred că, după infarct, nu îi va trebui o perioadă de adaptare, de urmărire medicală. Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial.

Medicii îi pot da sfaturi. Nu putem da recomandări. Regulamentele sunt foarte clare. Efortul este intens, presiunea este foarte mare. Eriksen văd că a jucat și a dat și gol cu Olanda. E o perioadă de teste. Efortul nu e atât de intens ca la un fotbalist. N-aș vedea de ce să nu își revină”, a declarat Adrian Porumboiu, despre Ovidiu Haţegan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și