Închide meniul

Paul Papp, declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul: „Cei de aici m-au dorit de foarte mult timp, de două săptămâni!”

Reclamă

Publicat: 16 februarie 2023, 18:44

Paul Papp, declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul: Cei de aici m-au dorit de foarte mult timp, de două săptămâni!”

Paul Papp, declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul

Paul Papp, în cadrul unei conferințe de presă / Foto: Facebook Petrolul Ploiești

Paul Papp a avut o declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul Ploiești. Fundașul „lupilor galbeni” a dezvăluit motivul pentru care a acceptat oferta celor din Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Paul Papp a vorbit despre revederea cu Constantin Budescu, dar și despre șansele Petrolului să câștige următorul meci de campionat în compania liderului Farul Constanța.

Paul Papp, declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul: „Cei de aici m-au dorit de foarte mult timp, de două săptămâni!”

După ce a plecat de la Universitatea Craiova, fundașul și-a găsit repede echipă, formația prahoveană fiind interesată de serviciile sale.

„Petrolul m-a dorit foarte mult, m-a dorit de foarte mult timp, de acum vreo două săptămâni…mi-am dat cuvântul că o să vin aici și asta am făcut! Este foarte important să te dorească cineva pentru a avea succes în ceea ce faci.

Pe Budescu îl știu de atâția ani, cred că de vreo 16-17 ani îl cunosc. Știu că își dorește să câștige fiecare partidă, câteodată îți iese, câteodată nu, ca-n fotbal! Mă bucur ca îl am alături de mine. Toți de aici sunt niște jucători și niște oameni extraordinari. Au contat și ei în venirea mea aici.

Reclamă

(n.r. cum sunt duelurile cu alibec?) Cred că va fi un duel care pe care, îmi plac duelurile tari! Îl cunosc foarte bine și sper să am câștig de cauză eu”, a declarat Paul Papp la conferința de presă.

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul!

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul! Fotbalistul, în vârstă de 33 de ani, a marcat un gol în 22 de partide bifate pentru Universitatea Craiova, în actualul sezon. În prezent, Petrolul se află pe locul 8 din Liga 1, cu 30 de puncte obținute după 24 de partide jucate.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Paul Papp are o cotă de 650.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul Ploiești a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul lui Paul Papp.

„Bun venit, Paul Papp! Clubul nostru a ajuns la un acord cu fundașul central Paul Papp (33 ani), cel care va îmbrăca în perioada următoare tricoul „galben-albaștrilor”.

Ultima dată la Universitatea Craiova, echipă pentru care a bifat 17 prezențe în această ediție din Superliga, Papp are în palmares un titlu de campion național (2015) și trei Cupe ale României (2014, 2015, 2021), dar și 18 apariții în prima reprezentativă. De-a lungul carierei, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat pentru Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo Verona, Astra Giurgiu, Steaua București, FC Will 1900, Karabukspor și Sivasspor”, se arată în comunicatul emis de Petrolul.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și