Închide meniul

OFICIAL | Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 13:57 / Actualizat: 13 februarie 2023, 15:35

OFICIAL | Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul!

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul

Paul Papp, într-un meci disputat de Universitatea Craiova / Hepta

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul! Fotbalistul, în vârstă de 33 de ani, a marcat un gol în 22 de partide bifate pentru Universitatea Craiova, în actualul sezon. În prezent, Petrolul se află pe locul 8 din Liga 1, cu 30 de puncte obținute după 24 de partide jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Paul Papp are o cotă de 650.000 de euro.

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul

Petrolul Ploiești a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul lui Paul Papp.

„Bun venit, Paul Papp!

Clubul nostru a ajuns la un acord cu fundașul central Paul Papp (33 ani), cel care va îmbrăca în perioada următoare tricoul „galben-albaștrilor”.

Reclamă

Ultima dată la Universitatea Craiova, echipă pentru care a bifat 17 prezențe în această ediție din Superliga, Papp are în palmares un titlu de campion național (2015) și trei Cupe ale României (2014, 2015, 2021), dar și 18 apariții în prima reprezentativă. De-a lungul carierei, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat pentru Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo Verona, Astra Giurgiu, Steaua București, FC Will 1900, Karabukspor și Sivasspor”, se arată în comunicatul emis de Petrolul.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Paul Papp (@paulpapp33)

Reclamă 4 / 0/3

Florin Pârvu este noul antrenor al Petrolului

Petrolul l-a numit pe Florin Pârvu pe postul de antrenor principal, după plecarea lui Nae Constantin.

E adevărat, sportiv încă suntem bine. Doar că rezultatele din ultima perioadă nu îţi dădeau prea multe speranţe. Am vrut să nu mă mai întorc azi. Conducerea a încercat să mă oprească. Astăzi am avut câteva ore de discuţii şi cu suporterii şi cred că m-au înţeles. A rămas cum am spus aseară.

Momentul Tamaş e de acum câteva luni (n.r. dacă momentul Tamaş a contat?), îl tot aducem aminte. Nu a fost nicio răscruce. După momentul Tamaş am câştigat puncte. Nu se pune problema de momentul Tamaş. Orice legătură se face cu acel moment. Nu aş vrea să mă întorc. Nu are nicio treabă Tamaş cu ce s-a întâmplat.

Probabil am dezamăgit oameni cu plecarea asta, sunt şi unii bucuroşi, asta e clar. Am simţit să mă pun şi pe mine mai sus decât interesul clubului. De un an şi jumătate am lăsat de la mine, nu m-am gândit niciodată de la mine. Aş fi putut să mă întorc azi, dar am avut o noapte în care nu am dormit. Am zis că aşa e mai bine pentru toată lumea.

Cu siguranţă că la schimbări de astea sunt şi jucători din vestiar care se bucură”, a declarat Nae Constantin, la digisport.ro, după despărțirea de Petrolul.

„I-am simțit puțin pe jucători căzuți și am ținut să îi încurajez, pentru că eu cred foarte mult în ei. Așa cum am reușit să adune până acum puncte în clasament, așa o vor face și de acum încolo. Sunt bucuros că sunt aici, mă consider acasă. Mi-am dorit foarte mult să revin.

Ultima mea experiență ca antrenor aici a fost în 2014, împreună cu Răzvan Lucescu, și cred că atunci Petrolul a avut o echipă mai bună decât bună. Acum sunt schimbate datele problemei, dar am venit cu inima deschisă și sunt sigur că vom reuși să facem o figură bună aici. O să urmeze o serie de meciuri grele, dar nu imposibil de a aduce puncte.

Reclamă

Rolul meu este de a face echipa să se trezească, să facem un grup unit, pentru a demonstra asta pe teren. Vreau să redevenim un grup unit. Dacă vestiarul nu este unit și sunt disensiuni, asta se vede în teren. Eu vreau să avem un vestiar de temut”, a spus Florin Pârvu, după ce a fost numit antrenor principal la Petrolul.

În următoarea partidă de campionat, Petrolul o va întâlni, acasă, pe FC Hermannstadt. Meciul este programat astăzi, de la ora 20:00.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și