Închide meniul

"Pe mine mă face toată lumea praf!" Dan Petrescu, reacţie neaşteptată după meciurile naţionalei: "Când a zis Rădoi asta, toţi au fost de acord"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2020, 13:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

"Pe mine mă face toată lumea praf!" Dan Petrescu, reacţie neaşteptată după meciurile naţionalei: "Când a zis Rădoi asta, toţi au fost de acord"

Dan Petrescu a refuzat postul de selecţioner al României

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Pentru Petrescu, singurele partide care contează sunt cele din barajul de calificare pentru Campionatul European. Mai mult, Petrescu este se plânge şi de tratamentul din spaţiul public la care e supus. România a făcut egal cu Irlanda de Nord, scor 1-1, şi a învins în Austria cu scorul de 3-2

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au fost două meciuri bune, două meciuri cu echipe… nu știu, eu nu văd Austria echipă mai bună. Eu dacă zic că Sevilla, Lazio sau Rennes sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf prin presă. Când Rădoi a zis că Austria e mai bună decât România, toți specialiștii au fost de acord. De ce? Deci, ce să mai zic?

Dan Petrescu: "M-a surprins felul în care s-au bucurat după meci"

Echipa a arătat bine în ambele meciuri. Meritau 6 puncte, și cu Irlanda de Nord au jucat foarte bine, numai portarul lor și ghinionul (n.r – au făcut să nu câștigăm), iar cu Austria, la fel, echipa a arătat un joc bun și merita victoria. Dar pentru mine sunt două jocuri amicale. Nu știu ce am câștigat. Pe mine m-a surprins felul în care s-au bucurat băieții după meci.

Au început să cânte după ce au câștigat un meci amical cu Austria. Ar trebui să câștigăm cu Islanda și Bulgaria, să ne calificăm la Europene și după aia să ne bucurăm. Deocamdată n-am realizat nimic. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să muncim mult mai mult decât am făcut-o până acum", a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și