Închide meniul

„Pentru mine, doar Steaua contează!” Victor Pițurcă l-a luat peste picior pe Gigi Becali: „Să fie marionete?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 16:27

„Pentru mine, doar Steaua contează! Victor Pițurcă l-a luat peste picior pe Gigi Becali: „Să fie marionete?

Victor Pițurcă, convins că lui Florin Tănase i s-ar potrivi campionatul Chinei

Victor Pițurcă, într-un interviu pentru as.ro / AS.ro

Victor Pițurcă l-a luat peste picior pe Gigi Becali. FCSB a încercat să dea lovitura cu Șumudică, însă totul a picat. Becali a negociat și cu Nicolae Dică, iar ultimul nume apărut pe listă este cel al lui Ilie Poenaru. În schimb, Victor Pițurcă figurează pe o singură listă la FCSB. Cea neagră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă l-a luat peste picior pe Gigi Becali

„Nu ştiu, mi-a zis un prieten astăzi (n.r. – că e pe lista neagră de antrenori a lui Gigi Becali). Nu are rost să fie adus numele meu în discuţie. Şi dacă aş face ce vreau eu, nu aş veni. Pentru mine doar Steaua contează în ţară. Am văzut că sunt antrenori tineri. Ce ar trebui să facă antrenorii tineri, să fie marionete? Probabil că ar trebui să facă asta, altfel nu ar veni. Sunt antrenori de perspectivă şi să vină acum să fie secunzi? Trebuie să se gândească bine!”, a declarat Victor Pițurcă, la Digi Sport.

Contrar relațiilor reci dintre Pițurcă și Becali, fostul selecționer a lucrat în trecut pentru echipa milionarului din Pipera. S-a întâmplat în sezonul 2003-2004 și în startul stagiunii 2010-2011.

În 2004, Pițurcă a terminat campionatul pe locul secund. În 2010, „Piți” a rezistat doar 2 etape pe banca roș-albaștrilor.

Între timp, Gigi Becali și Victor Pițurcă au rupt orice prietenie. Fostul selecționer s-a mutat în tabăra celor de la CSA Steaua. Echipa Armatei joacă sâmbătă în barajul de promovare în Liga 2, împotriva celor de la CS Afumați.

Reclamă

Lista de antrenori a lui Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor are o listă cu 3 antrenori: Croitoru, Poenaru şi Neagoe.

Voi vorbi cu ei să văd filosofia şi modul cum gândesc. Dacă vorbesc cu un antrenor sau altul nu înseamnă că îl ofertez. O să vorbesc cu Croitoru că îmi place, deşi a spus că nu va veni niciodată la FCSB. Mi-a plăcut ce a făcut la Botoşani, a jucat ofensiv, tiki-taka, aşa cum îmi place mie. O să vorbesc şi cu Poenaru, e o variantă. Şi poate şi cu Neagoe. Neagoe dacă ar fi veni, trebuie să nu facă ca Piţi. 
 
Gigi Becali
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și