Închide meniul
Video

„Plătiţi voi şi e foarte bine!”. Cum poate ajunge din nou Denis Alibec la echipa lui Gică Hagi. Reacţie amuzantă a „Regelui”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2022, 20:01

Gică Hagi a dezvăluit care sunt marile sale dorinţe

AS.ro

  • Gică Hagi nu îşi permite să îl aducă pe Denis Alibec la Farul
  • Reacţie fabuloasă a „Regelui”

„Regele” exclude varianta prin care Denis Alibec ar putea reveni sub comanda lui. Hagi l-a revitalizat o dată pe internaţionalul român, dar a dezvăluit că nu îşi permite să plătească salariul fotbalistului care are două goluri stagionale pentru liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: „Denis Alibec poate veni doar gratis. Sau dacă îl plătiţi voi!”

Gică Hagi a avut o reacţie amuzantă. I-a anunţat pe junaliştii prezenţi la conferinţa de presă că Alibec ar putea semna cu Farul doar dacă ei îi plătesc salariul.

Încă nu suntem bogaţi. Alibec e un jucător foarte bun, talentat, de al casei. Farul l-a crescut, e de aici, dar nu suntem bogaţi. Nu cred că ne-am elibera pe acel post… dacă nu pleacă nimeni, nu se poate discuta. Avem cel mai bun atacant din România. Îl avem şi pe Petre care a marcat goluri. Alibec e extraordinar, dar e greu în momentul de faţă… dacă îmi faceţi voi contractul, îl plătiţi voi, atunci e foarte bine! Dacă vine gratis…

Reclamă

Denis e la nivelul lui, are cota lui. E greu să ne gândim la el. În momentul de faţă, Alibec e un jucător care trebuie să joace titular dacă vine şi noi il avem pe Jefte. Şi pe Adi Petre care are goluri marcate. Salariul lui e imposibil. Ar fi imposibil, noi nu suntem cei bogaţi din România„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Hagi a dat lovitura în acest sezon cu Jefte Bentancor. Spaniolul venit după despărţirea de FC Voluntari a înscris 11 goluri în 21 de partide jucate pentru constănţeni.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu nu îl ia în cantonament pe Denis Alibec

Alibec a înscris două goluri, în acest sezon, pentru gruparea din Gruia. La finalul lunii noiembrie a intrat în conflict cu „Bursucul” după ce a decis să plece la vestiare în timpul meciului CFR Cluj – Academica Clinceni, scor 2-0. Acum nu a fost luat în cantonament şi este ca şi plecat de la campioana României.

Alibec se poate întoarce la Kayserispor, echipa care l-a împrumutat la CFR Cluj. Are şi varianta de a ajunge sub comanda lui Şumudică pentru a o ajuta pe Yeni Malatyaspor să evite retrogradarea.

Denis Alibec are o cotă de piaţă de 1.2 milioane de euro. Turcii îi oferă un salariu de 800.000 de euro, parte din această sumă fiind plătită de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat