Închide meniul

Poli Iași – Dinamo 1-2. "Câinii", victorie uriaşă în lupta pentru retrogradare! Alb-roşiii au ajuns la trei succese consecutive. Sorescu şi Morsay, din nou decisivi

Dragoș Vasile Publicat: 5 mai 2021, 15:23

Reclamă
Poli Iași – Dinamo 1-2. "Câinii", victorie uriaşă în lupta pentru retrogradare! Alb-roşiii au ajuns la trei succese consecutive. Sorescu şi Morsay, din nou decisivi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo, victorie uriaşă în lupta pentru retrogradare

Dinamo a obţinut o nouă victorie uriaşă în play-out şi se află, după mult timp, în afara zonei roşii din clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Câinii" au câştigat cu 2-1 confruntarea din Copou. Sorescu a marcat superb în minutul 21 şi i-a dedicat golul regretatului Patrick Ekeng, fostul dinamovist care s-a stins din viaţă pe teren pe data de 6 mai 2016.

La finalul primei reprize, în minutul 42, Poli Iaşi a egalat cu o lovitură de cap prin Dzenan Zajmovic. Scorul de pe tabelă nu a rezitat mult. În minutul 54, Jonathan Morsay a marcat pentru al doilea meci consecutiv şi a adus toate cele 3 puncte în tabăra dinamovistă. 

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 11, cu 24 de puncte. De partea cealaltă, Poli Iaşi se află pe ultimul loc în clasament, cu 17 puncte. În următoarea etapă, "câinii" joacă cu FC Hermannstadt, în timp ce moldovenii au meci cu UTA Arad.

Reclamă
Reclamă

Poli Iași – Dinamo 1-2

Min. 90+5: Fluier final în Copou! Dinamo a câştigat cu 2-1.

Min. 90+3: Ocazie uriaşă Dinamo! Blejdea a scăpat singurul cu portarul după ce a driblat doi adversari, însă nu a reuşit să marcheze.

Min. 54: GOOOL Dinamo! Morsay a marcat la 8 minute după ce a fost introdus pe teren.

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză în Copou!

Min. 42: GOOOL Poli Iaşi! Dzenan Zajmovic a egalat pentru formaţia din Copou cu o lovitură de cap.

Min 21: GOOOL Dinamo! Deian Sorescu a deschis scorul cu o execuţi superbă. Căpitanul câinilor i-a dedicat reuşita fostului dinamovist Patrick Ekeng, care s-a stins din viaţă pe 6 mai 2016.

Min. 1: A început meciul din Copou!

  • Poli Iași: Brînză – Onea, Mihalache, Baxevanos, Bușu – De Iriondo, Passaglia – Mensah, Vanzo, M. Stan – Zajmovic
  • Dinamo: Eșanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Achim, Anton, Gol, Filip – Mihaiu, Nemec

Înaintea meciului din Copou, Poli Iași este lanterna roșie a Ligii 1. Moldovenii ocupă locul 16, cu 17 puncte. Etapa trecută, elevii lui Nicolo Napoli au câștigat împotriva Astrei, scor 2-1, și speră în continuare să prindă locul de baraj. 

De partea cealaltă, Dinamo trece printr-o pasă bună. Jucătorii lui Uhrin au întrerupt seria de coșmar și au ajuns la două victorii consecutive, 2-0 cu Voluntari și 2-1 cu Viitorul. “Câinii” se află pe locul 14 în play-out, cu 21 de puncte.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:58

Cum au descris americanii prima victorie obţinută de Simona Halep, după mai bine de doi ani! Reacţie fermă după succesul româncei

16:54

Cu cine va juca Simona Halep în turul 2 la Hong Kong! Câţi bani şi câte puncte şi-a asigurat pentru prima victorie după 2 ani

16:30

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong: „O bătălie! Trebuie să mă recuperez!”

16:23

Final de coşmar pentru Simona Halep, după mai bine de doi ani de aşteptare! „Simo” în sfârşit poate răsufla uşurată

16:20

Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong

16:06

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 6 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”
Citește și