Închide meniul

Poli Timișoara – Rapid 2-0 | „Era greu de crezut!” Bănățenii, uluiți de victoria fabuloasă din Cupa României. De ce se tem după calificarea în sferturi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 23:26

Poli Timișoara – Rapid 2-0 | „Era greu de crezut! Bănățenii, uluiți de victoria fabuloasă din Cupa României. De ce se tem după calificarea în sferturi

Poli Timișoara - Rapid 2-0

Hepta

Antrenorul celor de la Poli Timișoara, Nicolae Croitoru, a recunoscut că nu se aștepta niciodată la un astfel de rezultat împotriva Rapidului. Cu toate că bănățenii s-au calificat în „sferturile” Cupei României, Croitoru e îngrijorat că acest meci i-a solicitat prea mult pe elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănățenii, uluiți de victoria fabuloasă din Cupa României

Venim după o serie de meciuri mai puțin reușite. Victoria de astăzi ne asigură moral pentru ceea ce urmează. Sigur că, după meciul cu Ripensia, era greu de crezut că putem să reușim un rezultat atât de bun. Asta ne dă speranță, avem mare nevoie de puncte în campionat.

Suntem și îngrijorați pentru că jocul de azi va lăsa urme. Nu avem mult timp de recuperare și jucăm duminică cu Dej. Mizez pe atitudinea lor și pe dorința lor de a obține rezultate pozitive”, a spus Nicolae Croitoru, la finalul meciului Poli Timișoara – Rapid 2-0.

Poli Timișoara – Rapid 2-0

Formaţia Politehnica Timişoara s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de FC Rapid, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Gerbi ’20 şi Ursu ’70.

În sferturile de finală mai sunt calificate echipele ACSO Filiaşi, Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova, FC Buzău şi Sepsi.

Reclamă

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se dispută. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Meciurile din „optimile” Cupei României

FCSB – FC Voluntari (meci decis la „masa verde”)
Gaz Metan – Chindia Târgovişte 0-1
Dinamo – FC Argeș 1-2
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4
FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1
ACSO Filiaşi – Hermannstadt 2-2 (4-3 d.l.d.)
Politehnica Timişoara – Rapid 2-0
Dunărea Călăraşi – AS FC Buzău 3-0

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Poli Timișoara – Rapid 2-0
  • Reacția antrenorului lui Poli Timișoara

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și