Închide meniul

Poli Timișoara – Rapid 2-0. Dezastru pentru giuleșteni! Echipa lui Mihai Iosif, OUT din Cupa României. Toate echipele calificate în „sferturi”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 22:45 / Actualizat: 28 octombrie 2021, 23:53

Poli Timișoara – Rapid 2-0. Dezastru pentru giuleșteni! Echipa lui Mihai Iosif, OUT din Cupa României. Toate echipele calificate în „sferturi

Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Formaţia Politehnica Timişoara s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de FC Rapid, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Gerbi ’20 şi Ursu ’70.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sferturile de finală mai sunt calificate echipele ACSO Filiaşi, Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova, FC Buzău şi Sepsi.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se dispută. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Meciurile din „optimile” Cupei României

FCSB – FC Voluntari (meci decis la „masa verde”)
Gaz Metan – Chindia Târgovişte 0-1
Dinamo – FC Argeș 1-2
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4
FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1
ACSO Filiaşi – Hermannstadt 2-2 (4-3 d.l.d.)
Politehnica Timişoara – Rapid 2-0
Dunărea Călăraşi – AS FC Buzău 3-0

Poli Timișoara – Rapid 2-0

Min 90: Final de meci! Poli Timișoara – Rapid s-a terminat 2-0.

Reclamă

Min. 70: Gol Poli Timișoara. Andrei pasează filtrant pentru Ursu, care înscrie.

Min 21: Poli Timișoara – Rapid 1-0! GOOL Gerbi! Jucătorul gazdelor l-a învins pe Drăghia cu un șut la firul ierbii, după ce a fentat pasul la ofsaid al apărării rapidiste

Min 1: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială

POLI TIMIȘOARA: Devenish-Meares – Sofran, Mera, Scutaru, Pamfile – Lazăr, Ignea – D. Radu, Ursu, D. Andrei – Gerbi
REZERVE: Păduraru, Bocșan, Zaluschi, Moțiu, Costea, Hațegan
ANTRENOR: Nicolae Croitoru

RAPID: Drăghia – Carnat, Dandea, Nastos, Florică – Albu, Moise – Ilie, Alami, Stahl – Marzouk
REZERVE: H. Moldovan, Ignat, Demici, Săpunaru, Grigore, Iosif, Barbu, Despa, Sefer
ANTRENOR: Mihai Iosif

Poli Timișoara – Rapid este capul de afiș al zilei în Cupa României. Bănățenii le-au eliminat până acum pe Șoimii Lipova, scor 2-1, și Unirea Slobozia, scor 1-0.

De cealaltă parte, Rapid, care a jucat un tur mai puțin față de Timișoara, a eliminat-o pe CS Mioveni, la loviturile de departajare.

În sferturile de finală mai sunt calificate echipele ACSO Filiaşi, Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova şi FC Buzău.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se dispută. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Reclamă
Recomandări
  • Poli Timișoara – Rapid 2-0
  • Rapid, OUT din Cupa României

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și