Închide meniul

Prima ofertă pentru Edi Iordănescu după plecarea de la FCSB. Unde poate ajunge după ce s-a certat cu Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 17:17

Prima ofertă pentru Edi Iordănescu după plecarea de la FCSB. Unde poate ajunge după ce s-a certat cu Gigi Becali

Prima ofertă pentru Edi Iordănescu după plecarea de la FCSB

Hepta

  • Prima ofertă pentru Edi Iordănescu după plecarea de la FCSB
  • Unde poate ajunge după ce s-a certat cu Gigi Becali

Edi Iordănescu ar fi dorit pe banca celor de la Valenciennes, echipă din liga a doua din Franța, potrivit sport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu ar purtea ajunge în Franța, după ce s-a certat cu Gigi Becali

Valenciennes este pe locul 17 în eșalonul secund din Franța, la un singur punct deasupra locului de baraj și la două lungimi de retrogradarea directă. Obiectivul lui Edi Iordănescu ar fi să mențină clubul în liga secundă.

Edi Iordănescu este în prezent liber de contract după ce s-a despărțit de FCSB. Antrenorul de 43 de ani a rezistat doar 11 meciuri pe banca roș-albaștrilor. Bilanțul său a fost pozitiv: 8 victorii, două remize și o înfrângere.

Reclamă

În străinătate, Edi Iordănescu a mai antrenat-o doar pe CSKA Sofia, unde a stat doar 12 meciuri. De-a lungul carierei, fiul lui „Puiu” Iordănescu a cucerit un titlu în Liga 1 și două Supercupe ale României, toate cu CFR Cluj.

Citește și:

Ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor de la FCSB

Deşi avea o clauză de reziliere de 500.000 de euro, Edi Iordănescu a renunţat la aceşti bani şi a plecat, lăsându-i locul lui Toni Petrea. În ciuda scandalului care a însoţit despărţirea, Edi Iordănescu a avut un discurs incredibil în vestiar, în faţa jucătorilor, înainte de despărţire. Edi Iordănescu a avut o relaţie foarte bună cu tot lotulîn scurta perioadă petrecută la club.

Reclamă

Edi Iordănescu le-a cerut jucătorilor de la FCSB, în vestiar, să treacă peste scandalul dintre el și Gigi Becali. Mai mult, Iordănescu Jr. le-a spus acestora să îl respecte pe latifundiarul din Pipera. Antrenorul a regretat că nu a reușit să ducă la capăt munca pe care a început-o la vicecampioana României, potrivit sursei citate antrenor.

Mai mult, Edi Iordănescu a avut mai multe declaraţii despre relaţia cu Gigi Becali, imediat după despărţirea de cei de la FCSB. „Plec pentru că asta s-a dorit și nu pentru că am vrut eu. Să nu inducă clubul în eroare, sunt banii dânsului, dar nu eu mi-am dorit despărțirea asta. S-a ajuns aici pentru că asta și-a dorit dânsul”.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!