Închide meniul

Prima reacție a lui Cristi Balaj, după ce a devenit președinte la CFR Cluj: ”Totul a pornit de la un telefon, eram în vacanță!” Ce obiective are și cine a insistat să accepte funcția

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2021, 8:56

Prima reacție a lui Cristi Balaj, după ce a devenit președinte la CFR Cluj: ”Totul a pornit de la un telefon, eram în vacanță!” Ce obiective are și cine a insistat să accepte funcția

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Balaj a dezvăluit că a acceptat să vină la CFR Cluj la insistențele lui Dan Petrescu. Noul președinte al campioanei a dezvăluit când a fost contactat prima dată și spune că vrea titlul încă din primul an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacție a lui Cristi Balaj, după ce a devenit președinte la CFR Cluj

Sunt încrezător pentru că există perspective și am încredere că alături de staff și de jucători vom face lucruri frumoase împreună. Vreau să încep prin a-i felicita pe toți care au fost înaintea mea pentru că deja există o istorie și performanțe care ne obligă să menținem un standar al așteptărilor. Fotbalul românesc are nevoie de echipe bune. Îmi doresc ca CFR Cluj să fie o echipă care câștigă campionatul într-o clasă de olimpici, cu echipe românești care participă în cupele europene.

Totul a pornit de la un telefon, eram în vacanță. A existat o oarecare reticență pentru că nu cunoașteam oamenii din club. Nu m-a deranjat telefonul, dar a fost un telefon neașteptat și reticența a existat. Am venit la Cluj la insistențele lui Dan Petrescu. A fost o discuție de la ora 10.00 până la ora 16.00”, a spus Cristi Balaj într-un interviu acordat clubului.

Cristi Balaj este noul presedinte al celor de la CFR Cluj

Cristi Balaj este noul președinte al celor de la CFR Cluj. Fostul mare arbitru a fost prezentat de oficial de campioană pe rețelele de socializare. Cristi Balaj a fost prezentat oficial de CFR Cluj. Fostul arbitru este noul președinte al clubului. Cristi Balaj va ocupa funcția pe care a ocupat-o Marian Copilu, cel care a plecat în același timp cu Marius Șumudică.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând de astăzi, Cristi Balaj, fostul mare arbitru al României și fost președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, este noul președinte al echipei CFR 1907 Cluj.

Reclamă

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe performanțe la conducerea echipei noastre”, a anunțat clubul ardelean, pe pagina de Facebook.

Citește și:

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Cristi Balaj

Acuzaţii extrem de grave la adresa celor de la CFR Cluj şi a lui Cristi Balaj. Fostul arbitru tocmai a fost numit oficial în conducerea campioanei, lucru care l-a scos din sărite pe Adrian Porumboiu. Fost finanţator la FC Vaslui, Porumboiu a dat de pământ cu Balaj.

„Mi se pare normal. Balaj a stat patru ani, patru titluri a fost în spatele succesului (n.r – de la CFR Cluj). Acum, a ieșit și omul în față. Ar fi bine să ia încă patru campionate cu el în față. Cu el în spate, Clujul a luat patru campionate. Mă refer prin arbitraj. Și la directe, și la indirecte, iar el se bucura cu încă doi-trei arbitri de succesele CFR-ului. M-a dat în judecată și nu s-a întâmplat nimic. Lumea nu e atât de proastă și tâmpită să nu-și dea seama.

Reclamă 4 / 0/3

Nu s-a ocupat nimeni de ce se întâmpla atunci. Erau lucruri incredibile și toată lumea știe. Vasluiul a fost văduvită prin ce a făcut Balaj, eu d-aia m-am luat de el. Vasluiul a pierdut două campionate. Unul sigur! Dar s-a dus omul acasă, n-a plecat în altă parte. Dacă omul a făcut parte din club și când era arbitru, normal că s-a dus acolo. Îi era locul și acolo îi este locul.

Dacă e un bun manager, să câștige titluri de aici încolo. Eu vorbesc de titlurile luate în perioada aia, când erau și echipe. Rădăcinile sunt puternice când faci ce a făcut Balaj pentru CFR Cluj”, a spus Porumboiu, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Cristi Balaj, noul președinte de la CFR Cluj
  • Prima reacție a lui Cristi Balaj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și