Închide meniul

OFICIAL! Cristi Balaj este noul presedinte al celor de la CFR Cluj. Prima reacție din partea campioanei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 23:45 / Actualizat: 4 noiembrie 2021, 8:57

OFICIAL! Cristi Balaj este noul presedinte al celor de la CFR Cluj. Prima reacție din partea campioanei

Cristi Balaj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Mediafax Foto

Cristi Balaj a fost prezentat oficial de CFR Cluj. Fostul arbitru este noul președinte al clubului. Cristi Balaj va ocupa funcția pe care a ocupat-o Marian Copilu, cel care a plecat în același timp cu Marius Șumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bun venit în familia CFR, Cristi Balaj!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând de astăzi, Cristi Balaj, fostul mare arbitru al României și fost președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, este noul președinte al echipei CFR 1907 Cluj.

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe performanțe la conducerea echipei noastre”, a anunțat clubul ardelean, pe pagina de Facebook.

Citește și:

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Cristi Balaj

Acuzaţii extrem de grave la adresa celor de la CFR Cluj şi a lui Cristi Balaj. Fostul arbitru tocmai a fost numit oficial în conducerea campioanei, lucru care l-a scos din sărite pe Adrian Porumboiu. Fost finanţator la FC Vaslui, Porumboiu a dat de pământ cu Balaj.

Reclamă

Fostul arbitru, Cristi Balaj a părăsit şefia Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD). Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a reacţionat dur după aflarea acestei veşti. Porumboiu a lansat acuzaţii grave la adresa lui Cristi Balaj. Porumboiu susţine că fostul arbitru a ajutat gruparea ardeleană să câștige nu mai puțin de patru titluri, făcând referire la perioada în care și FC Vaslui era implicată în Liga 1, iar acum s-a întors acasă.

„Mi se pare normal. Balaj a stat patru ani, patru titluri a fost în spatele succesului (n.r – de la CFR Cluj). Acum, a ieșit și omul în față. Ar fi bine să ia încă patru campionate cu el în față. Cu el în spate, Clujul a luat patru campionate. Mă refer prin arbitraj. Și la directe, și la indirecte, iar el se bucura cu încă doi-trei arbitri de succesele CFR-ului. M-a dat în judecată și nu s-a întâmplat nimic. Lumea nu e atât de proastă și tâmpită să nu-și dea seama.

Nu s-a ocupat nimeni de ce se întâmpla atunci. Erau lucruri incredibile și toată lumea știe. Vasluiul a fost văduvită prin ce a făcut Balaj, eu d-aia m-am luat de el. Vasluiul a pierdut două campionate. Unul sigur! Dar s-a dus omul acasă, n-a plecat în altă parte. Dacă omul a făcut parte din club și când era arbitru, normal că s-a dus acolo. Îi era locul și acolo îi este locul.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă e un bun manager, să câștige titluri de aici încolo. Eu vorbesc de titlurile luate în perioada aia, când erau și echipe. Rădăcinile sunt puternice când faci ce a făcut Balaj pentru CFR Cluj”, a spus Porumboiu, conform digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și