Închide meniul

„S-a întors acasă. Cu el, Clujul a luat patru titluri”. Atac direct la adresa lui Cristi Balaj şi a CFR-ului. Un fost arbitru s-a dezlănţuit

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 noiembrie 2021, 19:29

„S-a întors acasă. Cu el, Clujul a luat patru titluri. Atac direct la adresa lui Cristi Balaj şi a CFR-ului. Un fost arbitru s-a dezlănţuit

CFR Cluj pregătește revoluția după eliminarea din UEFA Conference League

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Atac direct la adresa lui Cristi Balaj şi a CFR-ului
  • Un fost arbitru s-a dezlănţuit

Fostul arbitru, Cristi Balaj a părăsit şefia Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD). Va fi cooptat în conducerea echipei antrenate de Dan Petrescu, CFR Cluj. Va fi preşedinte al campioanei. Fostul arbitru a explicat că antrenorul Dan Petrescu a avut un rol important în luarea acestei decizii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atac direct la adresa lui Cristi Balaj şi a CFR-ului

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a reacţionat dur după aflarea acestei veşti. Porumboiu a lansat acuzaţii grave la adresa lui Cristi Balaj. Porumboiu susţine că fostul arbitru a ajutat gruparea ardeleană să câștige nu mai puțin de patru titluri, făcând referire la perioada în care și FC Vaslui era implicată în Liga 1, iar acum s-a întors acasă.

„Mi se pare normal. Balaj a stat patru ani, patru titluri a fost în spatele succesului (n.r – de la CFR Cluj). Acum, a ieșit și omul în față. Ar fi bine să ia încă patru campionate cu el în față. Cu el în spate, Clujul a luat patru campionate. Mă refer prin arbitraj. Și la directe, și la indirecte, iar el se bucura cu încă doi-trei arbitri de succesele CFR-ului. M-a dat în judecată și nu s-a întâmplat nimic. Lumea nu e atât de proastă și tâmpită să nu-și dea seama.

Reclamă
Citește și:

Porumboiu, acuze directe la adresa celor de la CFR Cluj

Nu s-a ocupat nimeni de ce se întâmpla atunci. Erau lucruri incredibile și toată lumea știe. Vasluiul a fost văduvită prin ce a făcut Balaj, eu d-aia m-am luat de el. Vasluiul a pierdut două campionate. Unul sigur! Dar s-a dus omul acasă, n-a plecat în altă parte. Dacă omul a făcut parte din club și când era arbitru, normal că s-a dus acolo. Îi era locul și acolo îi este locul.

Dacă e un bun manager, să câștige titluri de aici încolo. Eu vorbesc de titlurile luate în perioada aia, când erau și echipe. Rădăcinile sunt puternice când faci ce a făcut Balaj pentru CFR Cluj”, a spus Porumboiu, conform digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”