Închide meniul

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce FCSB va fi eliminată la „masa verde” din Cupa României: „Vrei să intru eu în teren?!” Situația dramatică de la echipă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 18:17

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce FCSB va fi eliminată la „masa verde din Cupa României: „Vrei să intru eu în teren?! Situația dramatică de la echipă

Gigi Becali, o primă reacție după ce FCSB a anunțat că nu poate juca în Cupa României

Hepta

FCSB nu va putea juca partida cu FC Voluntari, din optimile de finală ale Cupei României. Conform regulamentului, echipa lui Gigi Becali va fi eliminată din competiție la „masa verde”. Patronul FCSB a admis că echipa are mari problema din cauza focarului de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Gigi Becali, după ce FCSB a anunțat FRF că nu poate juca cu FC Voluntari

„Dacă am anunțat, este doar problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. Nu am timp sa dau alte explicații”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Ce spune regulamentul FRF

“În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitie la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma”, a transmis frf.ro.

FCSB are probleme grave de lot

Vicecampioana FCSB a ajuns un adevărat focar de COVID. Pe lângă jucătorii de la prima echipă, FCSB are probleme și la nivelul academiei, mai mulți juniori fiind depistați pozitiv.

Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt fotbaliștii de la FCSB depistați cu COVID-19.

Reclamă

Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut sunt fotbaliștii accidentați de la FCSB.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și