Închide meniul

Prima reacţie din partea FRF, după izbucnirea nervoasă a lui Răzvan Marin: „Nu va fi el tras la răspundere la finalul campaniei!” Mesaj direct pentru mijlocaşul lui Cagliari

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 20:39

Prima reacţie din partea FRF, după izbucnirea nervoasă a lui Răzvan Marin: „Nu va fi el tras la răspundere la finalul campaniei! Mesaj direct pentru mijlocaşul lui Cagliari

Răzvan Marin poate ajunge la Milan

Profimedia

  • Mihai Stoichiţă, reacţie după atacul la Mirel Rădoi
  • Ce i-a transmis selecţionerul

Răzvan Marin a luat foc după ce a început doar în partida cu Liechtenstein ca titular. Cu Islanda şi Macedonia de Nord, Răzvan Marin a fost rezervă şi a intrat în finalul meciurilor. Mai mult, Răzvan Marin a acuzat că la echipa naţională nu este jucat pe postul pe care dă cel mai bun randament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă a avut o primă reacţie după atacul lui Răzvan Marin. Directorul tehnic din FRF e de părere că mijlocaşul lui Cagliari trebuie să demonstreze şi la echipa naţională că este un jucător excepţional. Stoichiţă spune că Rădoi trebuie să ia toate deciziile de la naţională pentru că, la finalul campaniei de calificare, selecţionerul va fi tras la răspundere.

Mie îmi pare bine că este supărat Răzvan Marin, și nu numai el, mai sunt și alții care nu joacă.  E un jucător excepțional, dar trebuie să demonstreze acest lucru la echipa națională. Dacă Rădoi a luat considerare că nu e în planul lui tactic, hotărârea lui este lucrul primordial. Cel care e tras la răspundere nu va fi Răzvan la finalul campaniei„, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Reclamă

Atacul lui Răzvan Marin la Mirel Rădoi

A izbucnit primul scandal la naţională în mandatul lui Mirel Rădoi. Răzvan Marin a avut o reacţie incredibilă după ce a fost titular doar cu Liechtenstein. Cu Macedonia de Nord, Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Dragoş Nedelcu. În meciul cu Islanda, Marin a prins şi mai puţine minute. A fost introdus de Mirel Rădoi în teren în minutul 76, în locul lui Dennis Man.

Nu sunt mulţumit să vin la echipa naţională doar să joc un meci cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului şi merg mai departe. Sunt nemulţumit şi pentru rezultat şi pentru că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Cred că şi în seara asta se putea mai mult, dar vom vedea. Acum mă gândesc doar la echipa de club şi vom vedea în octombrie ce va fi.

Reclamă

Terenul cred că aţi văzut că a fost un teren prost, dar până la urmă şi ei au jucat pe acelaşi teren. S-a şi acumulat oboseală. Acum mergem la echipele de club şi vom vedea după.

Nu, nu mi-a spus nimeni nimic. Acum sunt destul de nervos şi supărat după meci. Nu vreau să vorbesc mai multe. Vom vedea. O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniştit, să joc şi pe poziţia unde dau cel mai bun randament şi apoi vom vedea. Eu sunt doar un jucător, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren şi atâta tot. Specialiştii de pe la televizor poate să spună lucrurile astea, domnul selecţioner. Nu se pune problema să renunţ la naţională, sunt încă tânăr”, a spus Răzvan Marin după Macedonia de Nord – România 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru!
Liga 1 • 12 apr., 20:35
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”
Mirel Rădoi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Al Jazira
Fotbal • 9 apr., 22:52
„Nu voi tolera niciodată lipsa de disciplină!” Mirel Rădoi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Al Jazira
Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira
Fotbal extern • 9 apr., 18:33
Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira! Anunţul oficial făcut