Închide meniul

Primul test pentru Dinu Todoran la FCSB! Cu cine vor juca roș-albaștrii primul amical al verii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2021, 18:14

Primul test pentru Dinu Todoran la FCSB! Cu cine vor juca roș-albaștrii primul amical al verii

Dinu Todoran, sub lupa jucătorilor lui FCSB

FCSB

Dinu Todoran a început deja antrenamentele la FCSB. Primul său test pe banca echipei lui Gigi Becali va fi împotriva Gloriei Buzău, actuala FC Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – FC Buzău, primul meci pentru Dinu Todoran la FCSB

FC Buzău este pregătită de Cristi Pustai, antrenorul care a antrenat-o în sezonul trecut pe Dunărea Călărași.

FCSB și Gloria Buzău ar fi trebuit să se dueleze în stagiunea precedentă din Cupa României, însă roș-albaștrii au câștigat la masa verde. Echipa din Buzău a fost atunci decimată de COVID-19.

Ultimul meci pe teren dintre Gloria Buzău și FCSB s-a disputat în 2009, când roș-albaștrii se impuneau cu 1-0 în deplasare.

Dinu Todoran va avea șansa să-și vadă noile achiziții la lucru. Stipe Vucur sau Zdenek Ondrasek sunt așteptați să-și facă debutul pentru FCSB împotriva Buzăului.

Reclamă

Programul sezonului 2021-2022 din Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat oficial programul viitorului sezon din Liga 1. Primul derby FCSB – Dinamo se va juca în etapa a 8-a.

Etapa 1

Etapa 2

Etapa 3

Etapa 4

Etapa 5

Etapa 6

Etapa 7

Etapa 8

Etapa 9

Etapa 10

Etapa 11

Etapa 12

Etapa 13

Etapa 14

Etapa 15

Sezonul 2021-2022 din Liga 1 va debuta pe 17 iulie, iar ultima etapă din sezonul regular va avea loc în primăvara anului viitor, pe 5 şi 6 martie.

Play-off-ul se va desfăşura anul viitor din 12 martie până în 22 mai. Pauza competiţională este prevăzută în perioada 19 decembrie – 22 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Dinu Todoran, primul meci la FCSB
  • Primul amical al verii pentru roș-albaștrii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și