Închide meniul

”Râde și fiică-mea de 14 ani!” FCSB, atacată în direct după eșecul cu FC Argeș: ”Echipă de pluton! Haos, dezorganizare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 10:00

”Râde și fiică-mea de 14 ani!” FCSB, atacată în direct după eșecul cu FC Argeș: ”Echipă de pluton! Haos, dezorganizare!”

FC Argeș - FCSB, LIVE TEXT pe AS.ro

Hepta

FCSB, atacată în direct după eșecul cu FC Argeș

”Am văzut un FCSB de pluton! Așa un haos, o dezorgonizare, nu știu ce cuvânt să mai rostesc. Incredibil! M-am uitat la Octavian Popescu, era prin centru, prin spate, prin stânga. Vrea să câștige campionatul, între ghilimele. Îl respect mult pe Claudiu Keșeru, a jucat în Champions League, la națională, nu e un amărât de pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păi, cum să mai stea 3 luni să îl umilească în halul ăsta?! Eu aș renunța la bani, aș rupe tricoul de pe mine! Dezbracă-te că… Și apoi îmbracă-te! Dacă vrei un sfat, Claudiu, fă-ți bagajul, strânge-le mâna și gata! Râde și fiică-mea de 14 ani, care se pricepe la fotbal și se uită la TV”, a declarat Vasile Miriuță, potrivit looksport.ro.

„E cea mai mare diferență de când s-a inventat play-off-ul”. Ilie Dumitrescu a analizat lupta la titlu și îi dă „frisoane” lui Gigi Becali

FCSB a făcut un nou pas greșit în Liga 1. A fost învinsă de FC Argeș, în penultima etapă a sezonului regulat și rămâne la 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Ilie Dumitrescu i-a transmis lui Gigi Becali să își ia gândul la titlu.

Fostul internațional român a lăsat de înțeles că roș-albaștrii au o misiune imposibilă chiar și după înjumătățirea punctelor. Fără victorie în ultimele trei meciuri, jucătorii lui Toni Petrea au nevoie de o minune pentru a o mai ajunge din urmă pe campioana en-titre.

Este o diferență foarte mare, cam cea mai mare de când s-a inventat play-off-ul, ocupanta primului loc să intre cu șapte puncte avans. Cea mai mare diferență până acum a fost de patru puncte. A mutat după pauză cu Coman, au fost câteva situații bune.

Reclamă

Coman nu-și intră încă în formă, se vede că nu are un tonus al competiției, ratează din situații foarte clare. FCSB-ul putea reveni în joc pentru că au fost ocazii foarte mari. Foarte greu să desfaci o apărare ca asta, mai ales că nu există o relație de joc, totul e individual.

E o situație destul de complicată și pentru antrenor, și pentru jucători. Sunt și câteva absențe notabile, Olaru, Oaidă, Florin Tănase. E clar că echipa nu trece printr-un moment foarte bun. A avut o perioadă cu rezultate favorabile, apoi a venit acel egal de la Mioveni, rezultatul cu Farul, intri în zona aia”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB, atacată în direct după eșecul cu FC Argeș
  • Ce spune Vasile Miriuță despre prestația roș-albaștrilor de la Pitești

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și