Închide meniul

Rapid a primit cea mai mare amendă din acest sezon, după incidentele din derby-ul cu Dinamo! Giuleştenii, taxaţi drastic de Comisia de Disciplină

Cosmin Cioboată Publicat: 28 februarie 2022, 15:27

Reclamă
Rapid a primit cea mai mare amendă din acest sezon, după incidentele din derby-ul cu Dinamo! Giuleştenii, taxaţi drastic de Comisia de Disciplină

Rapid a primit cea mai mare amendă din acest sezon, după incidentele din derby-ul cu Dinamo

Sursa: AS.ro

Fanii Rapidului au făcut show în tribune la derby-ul cu Dinamo, iar clubul nu va scăpa de amenzi. Ba mai mult, giuleștenii au primit cea mai drastică sancțiune din actualul sezon de Liga 1, din partea Comisiei de Disciplină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo 1-1. Giuleştenii au primit o amendă-record pentru acest sezon de Liga 1, după incidentele de pe Arena Naţională

Clubul FC Rapid va disputa următoarele două partide de pe teren propriu fără spectatori și, în același timp, va avea de plătit o amendă în valoare de 60.000 de lei. Fanii giuleșteni nu se află la prima abatere de acest gen, motiv pentru care pedeapsa primită este atât de dură.

„În baza art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC Rapid 1923 cu măsura programării a două jocuri fără spectatori pe teren propriu și penalitate sportivă de 60.000 lei.”, a anunţat LPF.

În timpul meciului cu Dinamo, suporterii rapidiști au aprins materiale explozive, iar foarte multe au fost aruncate în teren și au dus la întreruperea meciului în două rânduri.

Mai mult, trei jucători ai „câinilor” au fost afectaţi de petardele aruncate pe gazon de galeria Rapidului. Este vorba despre Cristiano Figueiredo, Andrei Radu și Răzvan Patriche.

Reclamă

Trupa lui Mihai Iosif va mai disputa un singur meci, acasă, în stagiunea curentă din Liga 1. În ultima etapă, giuleştenii vor primi vizita celor de la Academica Clinceni, apoi vor începe meciurile din play-out.

Cristi Săpunaru, prima reacție după Rapid – Dinamo 1-1

Jucătorii lui Mihai Iosif au ajuns la nouă meciuri la rând fără victorie în campionat.

Am dominat tot meciul, dar am dominat degeaba. Am fost echipa mai bună, dar degeaba. Cred că e timpul să ne trezim. Suporterii au dreptate să fie supărați, au fost lângă noi tot timpul. Sunt dezamăgit pentru că ne lipsește răutatea aia pe care o aveam la începutul campionatului și suporterii erau mândri de noi. Așa nu mai adunăm puncte și ne batem de ceea ce ne era frică, la retrogradare. Am fost slabi.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem supărați după meciuri, suporterii au tot dreptul să fie supărați după rezultate. Nu știu dacă e nevoie de o schimbare, e nevoie să strângem noi rândurile. Dacă știam care erau problemele, le rezolvam. Simt că nu mai suntem cei care am fost, parcă nu ne mai dorim să câștigăm meciurile și asta se vede cu ochiul liber„, a declarat Cristi Săpunaru după Rapid – Dinamo 1-1.

Rapid a primit un gol de cascadorii râsului în minutul 20. Cosmin Matei a profitat de o gafă de proporții a lui Dandea și l-a învins pe Horațiu Moldovan. Alb-roșiii nu s-au putut bucura decât trei minute. Vojtus a înscris primul său gol pentru giuleșteni din pasa lui Săpunaru.

Echipa lui Mihai Iosif a rămas pe locul 9, cu 37 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și