Închide meniul

Rapid – Academica Clinceni 1-0 | Prima reacţie a lui Adrian Mutu, după debutul pe banca giuleştenilor: „Dacă marcam la toate ocaziile, scorul era 5-0! S-a jucat la o poartă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2022, 22:50

Rapid – Academica Clinceni 1-0 | Prima reacţie a lui Adrian Mutu, după debutul pe banca giuleştenilor: „Dacă marcam la toate ocaziile, scorul era 5-0! S-a jucat la o poartă!

Adrian Mutu, reacţie savuroasă când a fost întrebat de Rareş Ilie

Captură Antena 1

  • Rapid – Academica Clinceni 1-0
  • Reacţia lui Adrian Mutu

Adrian Mutu a fost extrem de mulţumit pentru cele 3 puncte pe care Rapidul le-a câştigat în faţa celor de la Academica Clinceni. Adrian Mutu i-a locul lui Mihai Iosif pe banca Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – Academica Clinceni 1-0

A fost greu până a venit golul. Eu cred că am făcut un meci  bun. Băieţii au avut reacţie, au fost agresivi, ne-am creat 3-4 situaţii până la gol. Am spart gheaţa după zece meciuri. Băieţii au avut o atitudine corectă, s-au luptat pentru minge, au fost uniţi. Nu-mi aduc aminte de vreun şut pe poartă al Clinceniului, s-a jucat doar la o poartă.

Să uităm această victorie, de mâine să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Astăzi eu, după două zile la echipă, sunt mulţumit. Dacă am fi marcat toate ocaziile pe care le-am avut probabil ar fi fost 5-0 pentru noi. Dar pentru mine rezultatul contează. Pentru noi a început un campionat de astăzi. O luăm meci cu meci fără să ne impunem vreo limită. Important e să ne respectăm pe noi şi să respectăm fotbalul„, a spus Adrian Mutu, la finalul partidei cu Academica Clinceni.

Reclamă

Toate detaliile contractului lui Adrian Mutu la Rapid

Adrian Mutu va avea un salariu lunar de 10.000 de euro şi a semnat cu Rapid pe un an şi jumătate, susţine gsp.ro. Mutu şi-a dat acordul să vină în Giuleşti de câteva zile, dar aştepta anunţul oficial al plecării lui Iosif.

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Reclamă

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă. Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi