Închide meniul

Rapid – Dinamo 1-1 | Daniel Pancu, convins că giuleștenii puteau să joace în play-off. Greșeala comisă de Mihai Iosif. „E foarte ciudat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2022, 8:23

Rapid – Dinamo 1-1 | Daniel Pancu, convins că giuleștenii puteau să joace în play-off. Greșeala comisă de Mihai Iosif. „E foarte ciudat!

Daniel Pancu, după Rapid - Dinamo 1-1

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„Au făcut o primă repriză extraordinară, de ce spune Săpunaru că au fost slabi? În niciun caz, mi-au plăcut în multe momente. Doar că în momentul în care Iosif a mutat ofensiv, cu doi atacanți. Dar ofensivitatea unei echipe nu e dată de numărul de atacanți prezenți de pe teren. E dată de frecvența acțiunilor ofensive și de câți oameni duci în careu. Lucrurile mergeau foarte bine, pentru că atât Săpunaru, cât și Kait, veneau cu elementul-surpriză, cu fața la joc. Pe lângă faza de construcție, apăreau și la finalizare. Ei creau superioritate în careul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu, după Rapid – Dinamo 1-1

Schimbând sistemul, nu faci decât să apelezi frecvent la mingi lungi, nu a mai fost nicio acțiune. Sporadic, Rareș Ilie a mai încercat să intre în combinații. Când apelezi la mingi lungi, se poate întâmpla orice, e mult hazard, lucruri care nu-mi plac. Din păcate, s-a întâmplat asta în multe momente în acest campionat la Rapid.

Rapid a pierdut mijlocul terenului. Dinamo, dacă era puțin mai atentă, poate chiar câștiga. Spune bine Săpunaru de agresivitate, dar la finalizare. E păcat să-ți creezi atât de multe ocazii într-un derby, e un meci important pentru suporteri. Ai posibilitatea să ștergi imaginea unei serii negative.

Ca buget, Rapid e de locul 7-9. Dar putea să obțină locul 6, după echilibrul campionatului, dacă erau atenți în anumite jocuri, au pierdut puncte ușor. Puteau prinde play-off-ul.

E foarte ciudat, că fiind o echipă nouă, au arătat foarte bine ca o echipă neomogenă, dar n-au mai obținut rezultate când au fost o echipă omogenă. E un mare semn de întrebare. Au început campionatul pe un val de entuziasm fantastic, cu suporterii alături. Un mare semnal de alarmă trebuia să fie că, în multe meciuri câștigate, cel mai bun om al lor a fost portarul”, a spus Daniel Pancu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Rapid – Dinamo 1-1

Rapid n-a bătut-o pe Dinamo și a rămas fără victorie în Liga 1 în fața rivalei din 2008. După remiza de pe Arena Națională, echipa lui Mihai Iosif nu mai are șanse matematice la play-off.

Dinamo a fost cea care a lovit prima în derby, în minutul 20. Cosmin Matei a înscris cu un șut simplu din careul Rapidist după ce Alexandru Dandea și Dragoș Grigore s-au încurcat reciproc în încercarea de a respinge o minge.

Rapid a egalat după doar trei minute.Jakub Vojtus a înscris cu o reluare din fața porții, după o centrare a lui Rareș Ilie.

Reclamă 4 / 0/3

În startul reprizei a doua, derby-ul a fost întrerupt după ce fanii celor de la Rapid au aruncat în teren cu torțe și petarde. Arena Națională a fost cuprinsă de fum. Răzvan Patriche, fundașul lui Dinamo, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ultima mare ocazie a meciului le-a aparținut dinamoviștilor. În minutul 88, Jonathan Rodriguez a șutat de la marginea careului, aproape lângă bara laterală, dar Horațiu Moldovan a intervenit ca prin minune.

S-a terminat 1-1, iar Rapid a căzut pe locul 9, cu 37 de puncte, fără victorie din luna decembrie. Dinamo este pe poziția a 14-a, care merge la baraj, cu 17 puncte.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și