Închide meniul

Rapid – Dinamo 3-1 | „E un nou început pentru mine!”. Alex Ioniţă, încântat că a spart un „blestem” care data de 14 ani. Cum l-a ajutat Adi Mutu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2022, 22:42

Rapid – Dinamo 3-1 | „E un nou început pentru mine!. Alex Ioniţă, încântat că a spart un „blestem care data de 14 ani. Cum l-a ajutat Adi Mutu!

Alex Ioniță, prima reacție după Rapid – Dinamo 3-1

Profimedia

„Briliantul” şi-a început perfect mandatul pe banca Rapidului. Are două victorii din două meciuri şi îşi poate continua seria etapa viitoare, cu Academica Clinceni. Alex Ioniţă a fost, din nou, unul dintre remarcaţii echipei lui Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo 3-1. Adi Mutu, victorie împotriva „câinilor”!

Ne bucurăm că am reuşit după 14 ani să câştigăm cu Dinamo acasă. Habar nu aveam. Din păcate nu avem fanii alături de noi, ar fi fost o atmosferă foarte frumoasă cu ei în tribună.

E un nou început pentru mine, muncesc în fiecare zi şi sunt sigur că o să-mi îndeplinesc obiectivele. E ceva lucrat la antrenament, Mister ne-a cerut să facem pressing. Mă bucur că am reuşit să ajut echipa şi să câştigăm cele 3 puncte, pentru că aveam mare nevoie. Mutu mi-a zis să mă mişc foarte mult între linii, să atac spaţiile libere şi să dau de la distanţă la poartă. Domnul Iosif şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat la echipă, a promovat când nimeni nu mai spera. Nu a fost vina antrenorului, probabil nu mai răspundeam la ce spunea domnul Iosif. Această schimbare se pare că a venit bine.

Încerc să am continuitate, să prind cât mai multe minute. Nu vreau să risc nimic, pentru că nu vreau să apară o accidentare. Mă bucur că ei au încredere în mine şi mă folosesc permanent„, a declarat Alex Ioniţă după Rapid – Dinamo 3-1.

Alexandru Ioniţă a avut nevoie de numai trei minute pentru a marca. La scurt timp distanţă a contribuit la o nouă reuşită. A executat impecabil un corner şi Kait a făcut 2-0 în minutul 8. Vlad Morar a redus din diferenţă (11), după o fază gândită excelent de Gabi Torje, dar nu s-a putut bucura prea mult timp. În minutul 30 era deja 3-1 pentru Rapid. Adrian Bălan a profitat de un „cadou” incredibil făcut de goalkeeperul lui Dinamo.

Reclamă

Cu acest succes, alb-vişiniii au egalat-o la puncte pe UTA, liderul din play-out. Are 23 de puncte, tot atâtea câte au Sepsi şi FC Botoşani. Dinamo a rămas cu 9 puncte şi a ratat din nou şanse de a se distanţa de penultima clasată, Academica Clinceni.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și