Închide meniul

Rapid – Dinamo | „La câteva sute de kilometri de noi bat rachete!” Mihai Iosif s-a săturat de zvonurile despre demitere. „Sunt lucruri mult mai importante decât postul meu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2022, 19:57

Rapid – Dinamo | „La câteva sute de kilometri de noi bat rachete! Mihai Iosif s-a săturat de zvonurile despre demitere. „Sunt lucruri mult mai importante decât postul meu!

Mihai Iosif a plecat de la Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Oficialii Rapidului s-ar afla în discuții cu Adrian Mutu, în timp ce suporterii l-ar dori pe Șumudică. Toate vocile îl dau pe Mihai Iosif „ca și plecat de la Rapid”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo |  Mihai Iosif s-a săturat de zvonurile despre demitere

Iosif a făcut referire la războiul dramatic din Ucraina și a precizat că discuțiile despre postul său nu își au rostul. „La câteva sute de kilometri de noi bat rachete, sunt lucruri mult mai importante ca informaţiile despre postul meu”, a spus Mihai Iosif, într-o conferință de presă.

Mihai Iosif e pe banca Rapidului din martie 2021. El a reușit să-i promoveze pe giuleșteni și să câștige cinci din primele șase meciuri din Liga 1.

Ultimul succes datează însă din luna decembrie, între timp adunându-se opt etape la rând fără victorie. Rapid a căzut pe locul 7, cu șanse infime la play-off.

Mihai Iosif: „Dinamo e în cea mai bună formă!”

În runda următoare, Rapid are meci cu rivala Dinamo, care se află însă în cel greu moment din istorie. Cu toate acestea, Iosif e convins că echipa lui va avea probleme cu dinamoviștii.

Reclamă

„Dinamo, probabil, acum e în cea mai bună formă, dar vom da totul pe teren pentru o victorie. Vom juca şi cu un om în plus, cu primul nostru om, suporterii Rapidului. Dinamo s-a întărit, şi-a făcut un lot mai valoros şi numeric, clar sunt în cea mai bună formă. E un meci special că jucăm cu Dinamo. Iosif nu a murit, Rapid nu a murit, jucăm cu Dinamo, un derby de tradiţie a fotbalului românesc.

Ne dorim să câştigăm toate meciurile, dar nu reuşim mereu. Ştim că suporterii sunt senzaţionali, cele mai frumoase două galerii din România şi sper ca şi cei din teren să se ridice la aşteptările dorite. Eu nu mă războiesc cu nimeni, am drumul meu, mă gândesc la meciul de mâine şi la fani să facă un spectacol extraordinar.

Eu mă bucur că sunt pe scaunul de antrenor la Rapid şi savurez fiecare moment. Băieţii trebuie să joace pentru Rapid şi pentru ei, pentru mine joacă familia mea”, a declarat Mihai Iosif.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și