Închide meniul

Rapid face al 10-lea transfer după debutul senzaţional de sezon. Vine jucătorul lăudat de Pancu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2021, 11:04

Rapid face al 10-lea transfer după debutul senzaţional de sezon. Vine jucătorul lăudat de Pancu

Rapid face al 10-lea transfer după debutul senzaţional de sezon

Hepta

Conform gsp.ro, Rapid oferă 50.000 de euro pentru jucătorul născut la Paris, dar Poli Iaşi nu vrea să se despartă de el pentru mai puţin de 100.000 de euro. Moldovenii au plătit pe transferul lui de la Afumaţi 10.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta ar fi al zecelea transfer al giuleştenilor, după Cristian Săpunaru, Dragoş Grigore, Claudiu Belu-Iordache, Junior Morais, Alexandru Albu, Ljuban Crepulja, Romario Moise, Nicolae Carnat și Younes Bnous Marzouk.

Nebunie în autocarul Rapidului! Cristi Săpunaru a cântat imnul giuleştenilor

Cristi Săpunaru a fost liderul Rapidului şi în autocar. Căpitanul giuleştenilor a făcut show după victoria de la Botoşani şi a cântat imnul Rapidului, la plecarea de la stadion.

Sărbătoarea a fost totală în autocar, mai mulţi dintre jucătorii lui Mihai Iosif fiind surprinşi cu berile în mâini, unele meritate dacă ţinem cont de parcursul incredibil al nou-promovatei, care e la doar două puncte de liderul CFR, fără gol primit în primele 6 etape.

„Sunt fericit, toţi suntem. Am avut atâţia oameni după noi. Nu am comentat niciodată arbitrii, sunt nişte lucruri care mă depăşesc. Stau de luni, zi de zi, la antrenament să-mi spună să stau jos. Asta e societatea noastră. Eu nu stau cu capul plecat, nu voi merge în genunchi, voi privi cu pieptul în faţă. Băieţii deja m-au „nenorocit”, merită toată laudele. Le-aş da tot ce am mai bun”, a declarat Mihai Iosif pentru FC Rapid 1923.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) Vezi toate știrile
Citește și