Închide meniul

Rapid – FC Botoșani 1-1 | Mihai Iosif, prima reacție după ce a văzut meciul din tribună. „Nu am dat indicații, mă uitam prin telefon”. Mesaj pentru Moș Crăciun: „I-am trimis o scrisoare” :)

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2021, 23:09

Rapid – FC Botoșani 1-1 | Mihai Iosif, prima reacție după ce a văzut meciul din tribună. „Nu am dat indicații, mă uitam prin telefon. Mesaj pentru Moș Crăciun: „I-am trimis o scrisoare :)

Captură Telekom Sport

  • Rapid – FC Botoșani 1-1
  • Ce a declarat Mihai Iosif la finalul meciului

Mihai Iosif a avut mari probleme de lot în disputa cu moldovenii. A fost nevoit să improvizeze în defensivă, acolo unde i-au lipsit Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore și Junior Morais.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif așteaptă întăriri la Rapid: „O să vorbesc cu Moș Crăciun”

Întrebat dacă a dat indicații din tribună, tehnicianul giuleștenilor a avut o reacție fabuloasă.

Sentimente amestecate, poate puteam să câștigăm, poate puteam să pierdem. E un rezultat echitabil. O bucurie enormă, am reușit să debutăm câțiva tineri. Am terminat cu 6 juniori pe teren. Eu nu am dat indicații, mă uitam prin telefon. Băieții au dat dovadă de mare tărie de caracter. Am avut astăzi 50% numai juniori. Mă bucur că am luat un punct.

Reclamă

Pentru mine este ceva fantastic, trăiesc ceva extraordinar. Mă bucur că sunt aici. Noi ne antrenăm, ne vedem de treabă și încercăm să facem lucrurile cât mai bine. Sper ca în februarie să intrăm pe noul stadion. Nu am informații, dar așa îmi doresc„, a declarat Mihai Iosif după Rapid – FC Botoșani 1-1.

Antrenorul Rapidului cere întăriri pentru a putea continua să spere la calificarea în play-off. Mihai Iosif a fost savuros la flash-interviu.

Reclamă

Sper ca Moș Crăciun să vină cu 4-5 jucători să echilibrăm lotul atât numeric cât și valoric. I-am trimis scrisoare de ceva timp, da. O să vorbesc cu Moșul. Îi mai cer sănătate și dragoste, în rest nu am nicio dorință.

Obiectivul e să tragem cu dinții să intrăm în play-off. Trebuie să facem totul pas cu pas, să luăm cele mai bune decizii și să mergem înainte„, a precizat Mihai Iosif.

Citește și:

Marzouk a înscris un super-gol, în minutul 34! Tîrcoveanu a restabilit egalitatea în minutul 52 și a a stabilit rezultatul final. Horațiu Moldovan a fost din nou salvatorul alb-vișiniilor. A avut mai multe parade uriașe și a fost desemnat omul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

O singură victorie a înregistrat Rapidul în ultimele șase etape din Liga 1. Cu trei zile în urmă a jucat tot pe Arena Națională și a pierdut în prelungiri derby-ul cu FCSB.

31 de puncte are echipa antrenată de Mihai Iosif, cu două mai puțin decât FC Botoșani. Riscă să rămână în afara locurilor de play-off la finalul anului 2021, dacă Farul o învinge, în deplasare, pe Dinamo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată