Închide meniul

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0 | Alex Ioniță, mesaj direct pentru fani: „Ne dorim în play-off”. De ce nu a jucat în meciul din Cupa României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2021, 23:07

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0 | Alex Ioniță, mesaj direct pentru fani: „Ne dorim în play-off. De ce nu a jucat în meciul din Cupa României

Alex Ioniță şi-a făcut junioratul la Rapid

Facebook FC Rapid 1923

Mijlocașul de 26 de ani a intrat în repriza a doua și a semnat o ratare uriașă. Rapid a avut șanse incredibile, dar Sorin Mogoșanu a avut parade de zile mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ioniță, prima reacție după Rapid – FC U Craiova 1948 0-0

Eu cred că, per total, echipa noastră a făcut un meci foarte bun. Am dominat total jocul, mai ales în prima repriză. Ne-a lipsit golul. Și eu îmi doream să îmi ajut echipa, am avut șansa aceea și am tras foarte slab. Am preferat o execuție rapidă, dar am dat peste poartă.

Noi jucăm să câștigăm la fiecare meci, dar nu suntem singuri pe teren, nu jucăm singuri. Ne antrenăm toată săptămâna ca să câștigăm. Ca obiectiv avem evitarea retrogradării, dar avem o echipă foarte bună și ne dorim play-off-ul. Noi ni-l dorim pe Mihai Iosif lângă noi„, a declarat Alex Ioniță la finalul meciului.

Ioniță a vorbit și despre eșecul surprinzător înregistrat de Rapid în optimile Cupei României. Gruparea din Grant a fost învinsă cu 2-0 de Poli Timișoara, echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării în Liga 2. Fanii l-au contestat dur pe Mihai Iosif pentru modul în care a abordat meciul și pentru că nu l-a inclus în lot pe Alex Ioniță.

Mă bucur că am revenit acasă, îmi era foarte dor. Cred că echipa este foarte bine în poziția din clasament. Din păcate am ieșit din Cupă, așa a fost să fie, ne pare rău. Chiar dacă obiectivul nostru este evitarea retrogradării, ne dorim să intrăm în play-off.

Reclamă

La meciul cu Timișoara din Cupă, cu o seară înainte eram anunțat în lot, dar am făcut o infecție la măsea și m-am chinuit vreo patru zile. Am văzut că a fost destul de contestat după acel meci„, a precizat Ioniță.

Rapid este pe locul 6 în Liga 1. Este la egalitate de puncte cu urmăritoarea UTA, dar are un golaveraj mai bun. Are cu 4 puncte mai puțin decât FCSB, echipă aflată pe podium.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și