Închide meniul

Poli Timișoara – Rapid 2-0 | Daniel Niculae, un car de nervi după umilința din Cupa României. „Nu se poate să ne prezentăm așa!” Avertisment pentru jucători: „Nimeni nu e de neînlocuit!” Ce a spus despre Mihai Iosif

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 23:47 / Actualizat: 29 octombrie 2021, 1:18

Poli Timișoara – Rapid 2-0 | Daniel Niculae, un car de nervi după umilința din Cupa României. „Nu se poate să ne prezentăm așa! Avertisment pentru jucători: „Nimeni nu e de neînlocuit! Ce a spus despre Mihai Iosif

Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid

ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Daniel Niculae s-a arătat foarte supărat pe atitudinea jucătorilor lui Rapid, atât în meciul cu Poli Timișoara, cât și în derby-ul cu Dinamo din ultima etapă a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae, un car de nervi după umilința din Cupa României

„S-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat și cu Dinamo. Am arătat rău și atunci și acum. Eu zic că e din cauza atitudinii. Trebuie să intrăm mereu concentrați. Dacă intrăm neconcentrați într-un derby cu Dinamo, înseamnă că avem probleme.

Din păcate, astăzi am arătat la fel de prost. Ne lipsește agresivitatea aceea pozitivă, mai ales pe fază ofensivă. Trebuie să tragem linie, să vedem unde am greșit, și să nu mai repetăm greșelile. Dacă reușim să facem rezultate cu echipele mari ale campionatului, și ne chinuim cu echipele mici, problema este la atitudine.

Voi vorbi și în această seară cu băieții. Nu se poate să ne prezentăm așa. Din păcate, nu am făcut un meci bun. Ne-au lipsit dăruirea, ambiția. Rapidul este un nume, nu suntem la nivelul de altădată, dar ne dorim să redevenim acel Rapid. Dacă nu vor înțelege că trebuie să dea totul, nu avem ce să facem. Vom analiza și zilele următoare. Au fost foarte puține lucruri bune pe care le-am făcut în această seară și în meciul cu Dinamo”, a spus Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Daniel Niculae i-a avertizat pe jucătorii Rapidului că dacă nu se vor ridica la nivelul așteptărilor, vor pleca de la echipa lui Mihai Iosif. De asemenea, președintele Rapidului a anunțat că postul lui Mihai Iosif nu este în pericol.

Reclamă

„E prea devreme să vorbim de plecări. Asta se întâmplă la orice echipă. Avem un lot destul de numeros. Și ei știu că nimeni nu este de neînlocuit și că ar putea să plece dacă nu demonstrează că merită să îmbrace tricoul Rapidului. Vom analiza, nu este bine să analizăm la cald.

Au fost foarte puține lucrurile bune pe care le-am făcut. Nu se pune problema schimbării antrenorului, eu sunt aproape zi de zi alături de ei, știu ce le transmite Mihai Iosif”,  a mai spus Daniel Niculae.

Poli Timișoara – Rapid 2-0

Formaţia Politehnica Timişoara s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de FC Rapid, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Gerbi ’20 şi Ursu ’70.

Reclamă 4 / 0/3

În sferturile de finală mai sunt calificate echipele ACSO Filiaşi, Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova, FC Buzău şi Sepsi.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se dispută. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Meciurile din „optimile” Cupei României

FCSB – FC Voluntari (meci decis la „masa verde”)
Gaz Metan – Chindia Târgovişte 0-1
Dinamo – FC Argeș 1-2
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4
FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1
ACSO Filiaşi – Hermannstadt 2-2 (4-3 d.l.d.)
Politehnica Timişoara – Rapid 2-0
Dunărea Călăraşi – AS FC Buzău 3-0

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și