Închide meniul

Rapid – FCSB 1-0 | Panduru i-a făcut praf pe jucătorii lui Gigi Becali: „De fricoşi, au preferat să stea doar pe jos, să se vaite”

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 8:33

Reclamă
Rapid – FCSB 1-0 | Panduru i-a făcut praf pe jucătorii lui Gigi Becali: „De fricoşi, au preferat să stea doar pe jos, să se vaite

FCSB - Rapid, în Ghencea?

Hepta

„Ce ar trebui să joace în primul rând? Să joace fotbal. De ce? Pentru că în seara asta, teoretic, zici că aveam o echipă tehnică contra unei echipe în formare, care a jucat mai mult cu inima. Dacă eşti o echipă tehnică ţii de minge, nu o dai adversarului şi pe tabelă e 3-0 pentru tine. Nu ai fost o echipă tehnică, ci una fricoasă, pentru că arbitrul i-a lăsat la început pe cei de la Rapid să bage materiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB 1-0 | Panduru: De fricoşi, au preferat să stea doar pe jos, să se vaite

De fricoşi, au preferat să stea numai pe jos să se vaite, în loc să înţeleagă, bă, care e treaba…arbitrul ne lasă să băgăm materiale, da? Şi atunci ce facem? Ne văităm sau începem şi noi să băgăm? Nu, noi suntem ăia tehnici. Ok, bine, tată, dar atunci dă drumul la pase, joacă fotbal şi dă 3-0. Nu, n-ai dat drumul la pase, nu ai fost tehnic, nu ai dat 3-0 şi ţi-a fost şi frică.

Se vrea să se pună antrenor de valoare? Că noi tot ne învârtim aşa…e al cincilea an, vrea cineva antrenor de valoare? Crezi că Tănase vorbeşte de antrenor? Adică întrebaţi antrenorul atât timp cât şi tu şi tu ştii că nu antrenorul face schimbările şi echipa…ai dat în ultimii cinci ani în antrenori, au plecat toţi. De cinci ani de zile sunt aceleaşi lucruri. Şi atunci? Ne-am trezit acum că e Dinu Todoran şi nu punem în practică, nu facem ce trebuie?”, a spus Panduru, la telekomsport.ro.

Rapid – FCSB 1-0 | Final încins pe Arena Naţională, cu doi eliminaţi

Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a 5-a a Ligii 1. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări (Sefer şi Şerban) şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

În minutul 39, pe un contraatac, Belu Iordache a centrat pe jos în faţa porţii, Alexandru Creţu a deviat balonul în Vinicius şi din jucătorul brazilian mingea a ricoşat în poartă. După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, urmată de Rapid, cu 13 puncte. FCSB este pe locul 4, cu 8 puncte la fel ca Farul şi UTA.

Reclamă
Reclamă

 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și