Închide meniul

Rapid – FCSB 1-0 | Ultraşii au declanşat războiul cu jucătorii lui Becali: „Jucători de liga a doua. Să le fie rușine! Să-și dea tricourile jos și să plece!”. Pe cine propun căpitan

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 9:58

Reclamă
Rapid – FCSB 1-0 | Ultraşii au declanşat războiul cu jucătorii lui Becali: „Jucători de liga a doua. Să le fie rușine! Să-și dea tricourile jos și să plece!. Pe cine propun căpitan

Gheorghe Mustață, ironie devastatoare la adresa CSA Steaua

Hepta

”Jucători de liga a doua. Să le fie rușine! Să plece! Vom intra noi în acțiune. Vinicius să fie căpitan! O rușine de jucători, o rușine de meci. Noi, galeria, am demonstrat că asta e Steaua. Ei, jucătorii nu merită niciun respect. Am avut în galerie oameni care au venit din toată țara. Pentru ce?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB 1-0 | Gheorghe Mustaţă: Atitudine zero. Mulți nu au ce căuta la această echipă

Pentru bătaia lor de joc. Peluza Nord parcă era din 2014, echipa însă nu ne merită. Nu-i putem numi fotbaliști. Cât de curând, unii dintre ei vor trebui să-și dea tricourile jos și să plece pe drumul lor. Atitudine zero. Mulți nu au ce căuta la această echipă. Le-am arătat mereu că suntem alături de ei, dar ei nu au arătat că vor să fie alături de noi. Să meargă la liga a doua, unii nu cred că pot juca nici măcar acolo. Ce au văzut acești suporteri de nota 5000? Nimic!

Rușine să le fie, asta le-am strigat și asta le transmit și acum! Dacă nu se rezolvă rapid problemele, intrăm noi în acțiune! Nu poate fi ca anul trecut. După părerea mea și nu numai a mea, Vinicius trebuie să fie căpitanul echipei. La această echipă trebuie să fie căpitan un om cu experiență, caracter și sânge în el. Așa este mereu, nu doar un meci”, a mai spus Mustață la Radio Sport 1.

Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a 5-a a Ligii 1. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

În minutul 39, pe un contraatac, Belu Iordache a centrat pe jos în faţa porţii, Alexandru Creţu a deviat balonul în Vinicius şi din jucătorul brazilian mingea a ricoşat în poartă. După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, urmată de Rapid, cu 13 puncte. FCSB este pe locul 4, cu 8 puncte la fel ca Farul şi UTA.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0
Citește și