Închide meniul

Rapid, sponsor ”de lux” în anul centenarului. Anunțul lui Cristi Borcea: ”El va fi numărul 1”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2022, 9:27

Rapid, sponsor ”de lux” în anul centenarului. Anunțul lui Cristi Borcea: ”El va fi numărul 1”

Stadionul Rapid, la inaugurare

Hepta

Rapid are șanse din ce în ce mai mari să revină în elita Ligii 1. După Răzvan Lucescu, și Cristi Borcea anunță că un nume cunoscut din România va investi în echipa din Giulești, chiar pentru sezonul ce se va termina în 2023, anul centenarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea susține că Dan Șucu, patronul Mobexpert, va veni lângă Victor Angelescu, la conducerea clubului Rapid. Singurul aspect necunoscut ar fi dacă acesta va investi la echipa mare, sau la Academie. ”El va fi numărul 1”, e mesajul clar al fostului investitor al lui Dinamo.

”Din mediul de business, Șucu a demonstrat că este printre cei mai buni manageri din România, pe ce pune mâna, performează. La cum îl cunosc, eu zic că indiferent unde se va băga la Rapid, la academie sau la echipa mare, va fi numărul 1”, a spus Borcea, citat de prosport.ro.

Rapid revine în elita fotbalului românesc. Anunțul lui Răzvan Lucescu

Un alt nume mare al fotbalului românesc, Răzvan Lucescu, a dezvăluit de asemenea că la Rapid vor veni oameni care să investească sume importante de bani. Mai ales după inaugurarea noului Stadion, care atrage sponsori.

”Uite, Rapid, care a traversat această perioadă groaznică, de faliment, liga a cincea, a patra, a trecut prin liga a treia, a promovat, se salvează, are un stadion nou, lumea e atrasă de idee. E o emulaţie mare.

Reclamă

Am înţeles că pe lângă cel care are acum echipa, patronul, din vară vin şi alţi investitori implicaţi la Rapid. Rapid creşte. Din discuţiile pe care le mai am şi eu, culeg informaţii”, a declarat Răzvan Lucescu, la Radio Sport Total FM.

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului

În contextul anunțat de Răzvan Lucescu, Victor Angelescu a fost în culmea fericirii la inaugurarea noului stadion Rapid. Patronul giuleştenilor a avertizat rivalele care vor veni să joace pe arena de 39 de milioane de euro. „Bijuteria” din Giuleşti are o capacitate de 14.050 de spectatori.

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a declarat Victor Angelescu.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și