Închide meniul

Rapid, taxată dur de FRF pentru incidentele de la meciul cu Gaz Metan! Ce amendă uriașă au primit giuleștenii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 septembrie 2021, 19:35

Rapid, taxată dur de FRF pentru incidentele de la meciul cu Gaz Metan! Ce amendă uriașă au primit giuleștenii

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În timpul meciului de pe Arena Națională, fanii lui Rapid au aruncat cu petarde în teren. Din cauza incidentelor provocate de ultrași, meciul a fost întrerupt preț de câteva minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid, taxată dur pentru incidentele de la meciul cu Gaz Metan

Ca urmare a comportamentul inadecvat al fanilor, Rapid a fost sancționată de FRF cu o amendă în valoare de 33.750 de lei.

Și maserul echipei lui Mihai Iosif, Marius Dogaru, a primit o amendă de 1000 de lei. Acesta a fost eliminat la finalul meciului de pe Arena Națională.

„FC RAPID 1923 vs CS Gaz Metan Madias – Incidente: Eliminare Dogaru Marius – maseur FC Rapid – În baza art.83.7 din RD, se sancționează clubul FC Rapid 1923, cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

În baza art.82.1 si 3.a și c raportat la art.83.2.d. din RD, se sancționează clubul FC Rapid 1923 cu penalitate sportivă de 33.750 lei; În baza art.45.1 din RD, clubul FC Rapid 1923, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 33.750 lei.

Reclamă

În baza art.65 din RD cu aplicarea art.12, 13 si 14 bis, se sancționează maseurul, Dogaru Marius, cu suspendare pentru 2 (două) jocuri și penalitate sportivă de 1000 lei”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Rapid, calificare dramatică în optimile Cupei României

Rapid a obţinut, cu mari emoţii, calificarea în optimile de finală ale Cupei României. Câştigători de 13 ori ai competiţiei, alb-vişiniii au învins-o la lovituri de departajare pe CS Mioveni.

Toţi cei cinci jucători trimişi de Mihai Iosif să execute de la punctul cu var au marcat. Răzvan Ducan, portarul împrumutat de la FCSB, nu a putut să intervină la nicio execuţie a rapidiştilor. Adrian Bălan a înscris golul care i-a adus Rapidului calificarea.

Reclamă 4 / 0/3

E momentul să vă văd. Suntem fericiţi că am câştigat, chiar dacă am jucat la această oră. Am jucat cu o echipă de Liga 1, echipă bună. E frig, parcă de azi a venit toamna. Vineri avem iar meci, foarte foarte repede.

Un meci mai mult decât complicat. Asta este, per total nu avem obiectiv câştigarea Cupei României, dar vom face tot ce putem ca să mergem mai departe. Săpunaru e menajat vineri, că e suspendat. Am preferat să joace astăzi„, a declarat Mihai Iosif la finalul meciului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și