Închide meniul

Răzvan Raț, dezvăluiri fabuloase despre Adrian Mutu: „A fost un tâmpit de când îl știu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2023, 11:02

Răzvan Raț, dezvăluiri fabuloase despre Adrian Mutu: „A fost un tâmpit de când îl știu!

Răzan Raț, dezvăluiri fabuloase despre Adrian Mutu

Adrian Mutu, alături de Răzvan Raț / Hepta

Răzvan Raț a făcut dezvăluiri fabuloase despre Adrian Mutu. Fostul fundaș al naționalei se cunoaște de multă vreme cu „Briliantul” și sunt prieteni foarte apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raț a recunoscut că Adi Mutu s-a schimbat radical odată cu înaintarea în vârstă. Aproape că nu îl mai recunoaște deloc pe fostul său coechipier. Cei doi își vorbesc cu fiecare ocazie.

Răzvan Raț, dezvăluiri fabuloase despre Adrian Mutu

Eu zic că tupeul l-a ajutat și a recunoscut și el. A fost și pozitiv și negativ în anumite momente. Eu nu-l recunosc, stau cu el la masă și am impresia că nu stau cu Adrian Mutu. Interiorul e foarte mult schimbat. Am stat împreună, îl știu de la 16 ani.

Foarte mult s-a schimbat. Avem tot felul de discuții și de fotbal și de viață în general și îi spun ‘tu nu ești Mutu’. S-a schimbat doar în bine. Eu am mai spus-o, a fost un tâmpit de când îl știu. E un alt Mutu, schimbat sută la sută în bine”, a spus Răzvan Raț, conform digisport.ro.

Adrian Mutu și Răzvan Raț au fost colegi mai bine de un deceniu la echipa națională și au mers împreună la EURO 2008. În prezent, Mutu o antrenează pe Rapid, în timp ce Raț se ocupă cu mai multe afaceri.

Reclamă

Sacrificiul pe care Francesco Totti era dispus să-l facă pentru a juca alături de Mutu

Francesco Totti a fost dispus să facă un sacrificiu incredibil pentru a juca alături de „briliant” la AS Roma. Adrian Mutu și-a lansat propria carte, intitulată „Revenirea din infern”, în care povestește mai multe peripeții din cariera de fotbalist.

„Briliantul” a povestit despre faptul că, în perioada în care evolua pentru Fiorentina, AS Roma a făcut o ofertă de 19 milioane de euro pentru internaționalul român. Însă, Fiorentina nu a fost dispusă să-l vândă pe o sumă mai mică de 20 de milioane de euro.

Potrivit spuselor lui Mutu, celebrul căpitan de la AS Roma, Francesco Totti, l-a contactat și i-a transmis că este dispus să renunțe la un milion de euro din salariul său, pentru a o ajuta pe AS Roma să-l cumpere de la Fiorentina. Într-un final, transferul nu s-a concretizat.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum AS Roma apăruse cu o propunere concretă: 19 milioane de euro! Totti m-a sunat primul: «Știu că ai mei oferă maximum 19 milioane, iar ai tăi cer 20 de milioane. Dacă ești decis să faci pasul ăsta, renunț din salariul meu la un milion de euro și completez diferența!» Era să leșin când am auzit asta”, a povestit Adrian Mutu în cartea sa.

Adrian Mutu, moment genial când l-a cunoscut pe David Beckham

Dezvăluirea a fost făcută de un cunoscut om de afaceri. Beinur Nuredin a povestit un episod memorabil cu Adrian Mutu şi David Beckham într-un restaurant din Milano.

Am mers însă cu Adi într-un restaurant din Milano, unde se strângeau de obicei fotbaliștii. Și am dat acolo peste Beckham, Maldini, Cassano, toți la o masă vecină. La vreo oră distanță, Mutu îi face un semn lui Beckham ca unui vechi amic. Dar cred că nici nu se cunoșteau personal până atunci. Omul s-a ridicat și a venit.

Adi pe scaun, pe englez l-a ținut vreo zece minute în picioare. Am vrut să-i ofer eu un scaun! ‘Stai jos acolo liniștit!’, mi-a zis Adi. N-o spun ca și cum ar fi fost un gest deplasat al lui Mutu. Ci vreau să arăt că el a fost dintotdeauna un tip cu personalitate, care a știut să se plaseze deasupra multor vedete. Din câte am înțeles atunci, au discutat despre tatuajele lor, despre fotbal”, a povestit Beinur Nuredin pentru playsport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și