Închide meniul

Reacția lui Marius Șumudică după ce Gabi Balint l-a propus la Rapid. „Sunt alături de ei! Echipa se va redresa”

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 14:52

Reacția lui Marius Șumudică după ce Gabi Balint l-a propus la Rapid. „Sunt alături de ei! Echipa se va redresa

Reacția lui Marius Șumudică după ce Gabi Balint l-a propus la Rapid

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

  • Gabi Balint l-a propus pe Marius Șumudică la Rapid
  • Reacția antrenorului

Rapid traversează prima criză a sezonului. Giuleștenii sunt fără victorie de trei runde și au pierdut ultimul meci în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-2 pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, reacție categorică după ce Gabi Balint l-a propus la Rapid

Gabi Balint, cunoscând ușurința cu care antrenorii sunt schimbați în Liga 1, a spus că nu e exclus ca Angelescu să-l înlocuiască pe Mihai Iosif și l-a propus în rol chiar pe Marius Șumudică, aflat în plin scandal cu Dan Petrescu.

Nu se pune problema să merg la Rapid în viitorul apropiat pentru simplul motiv că am nişte discuţii avansate în străinătate care sper să se concretizeze curând. Sunt alături de Rapid cum am fost întotdeauna, dar ca suporter. Îi ţin pumnii lui Miţă, cred şi sper că va lua cele mai bune decizii şi echipa se va redresa.

Reclamă

Mai sper şi ca lumea să înţeleagă că în viaţa unei echipe se întâmplă şi astfel de sincope. Spun asta pentru că am văzut atât de multe reacţii negative de parcă abia aşteptau paşii ăstia greşiţi ai Rapidului”, a declarat Şumudică, potrivit digisport.ro.

Pentru Rapid urmează un duel în Cupă cu CS Mioveni, apoi meciurile din Liga 1 cu FC Voluntari, Sepsi, CFR Cluj, Dinamo și FC U Craiova.

Reclamă

Șumudică a mai antrenat la Rapid în 2010-2011, când Marian Rada i-a luat locul cu 5 etape înainte de finalul sezonului. Giuleștenii au încheiat acea stagiune pe locul al 4-lea.

Marius Șumudică, scandal uriaș cu Dan Petrescu

Scandalul anului în fotbalul românesc s-a declanșat după Jablonec – CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu l-a criticat pe Marius Șumudică pentru pregătirea pe care a făcut-o la CFR. Replica fostului tehnician al ardelenilor a fost una devastatoare. De gura lui Șumudică nu a scăpat nici Ilie Dumitrescu.

Șumudică l-a acuzat pe Dumitrescu de faptul că este părtinitor. Tehnicianul l-a ironizat pe „Mister” susținând că acesta încearcă să-l imite pe Giovanni Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Să nu uităm că domnul Petrescu cu un coleg de-ai dumnevoastră care dă mereu din mâini, să îl imite cu Giovanni Becali. Mister (n.r. – Ilie Dumitrescu), care era în emisiune înaintea meciului cu FCSB… Am trăit un moment penibil pentru fotbalul românesc, când domnul Ilie Dumitrescu a afirmat clar că Dan Petrescu nu stă în același hotel cu echipa. El stătea. Eu mă trezeam de vreo lună, mă tot întâlneam cu Mara prin hotel. Mă băteam cu ei pe lift. Am simțit eu ceva atunci. Poate a fost o pură întâmplare.

Vezi-ți, mă, de treaba ta, Petrescule! Nu Petrescu. Echipa aceasta, cu Șumudică antrenor, inclusiv meciul cu FCSB, a făcut 7 victorii la rând. Să ne invitați pe amândoi, și pe mine și pe Petrescu, dacă are sânge în instalație, să vedem ce s-a făcut greșit înainte și ce trebuie să repare.

Revenind. Mister Ilie, înaintea rezultatului cu FCSB, a spus că Dan Petrescu nu a luat legătura cu echipa. Așa era normal, nu semanse contract. După meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu, că a pregătit el meciul. Ce să pregătească el într-o zi?! Ce facem acum, vreți să spuneți? Ne ascundem după păpușoi? Nu vedeți ce se întâmplă în fotalul românesc? Mai are să spună că am pregătit eu meciul cu Jablonec„, a tunat Marius Șumudică la digisport.ro

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 PSG şi Borussia Dortmund, calificate în semifinalele Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Istvan Kovacs, meci „de foc” 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: "Prea mulţi băieţi buni la ei acasă"
Liga 1 • 19:29
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid
Liga 1 • 17:03
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti