Închide meniul

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali l-a anunţat antrenor la FCSB: „Urmează să mă decid. E singura ofertă din ţară. Buletinul e la mine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2021, 15:45

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali l-a anunţat antrenor la FCSB: „Urmează să mă decid. E singura ofertă din ţară. Buletinul e la mine!

Marius Şumudică o ajută pe Rapid

Hepta

Marius Şumudică a fost anunţat de Gigi Becali ca fiind noul antrenor al celor de la FCSB. Conform surselor AS.ro, care au fost confirmate ulterior şi de Gigi Becali, Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, antrenor la FCSB – este bomba momentului în fotbalul românesc. Gigi Becali a confirmat informaţia în exclusivitate la AS.ro. Anunţat de Gigi Becali şi contestat de fanii FCSB, Marius Şumudică a oferit o primă reacţie.

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali l-a anunţat antrenor la FCSB

Nu am ce să discut, timpul le va rezolva pe toate. Vom vedea ce se va întâmpla zilele următoare. Există interes din partea clubului FCSB şi urmează să mă decid într-o zi sau două. Am adunat tot staff-ul să fiscutăm. Am ţinut cont de părerea staff-ului meu. Nu e singura ofertă. Din ţară, singura ofertă e cea de la FCSB. Nu am avut nicio ofertă şi discuţie cu patronul Craiovei. Soţia mea are afaceri în Bucureşti şi îi este greu„, a spus Marius Şumudică la Digisport.

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali l-a anunţat antrenor la FCSB

Am fost la patronul FCSB, am stat de vorbă. Aveam o datorie de 10.000 de euro. Nu eu, ci nişte apropiaţi. Când am revenit din Turcia, trebuia să îi plătesc aceşti bani. Nu duceam lipsă de 10.000 de euro, erau pentru cineva care a făcut un tratament în China. A fost un lucru care m-a deranjat. Am ajuns să îi duc bani şi am ajuns la ofertă„, a mai spus Marius Şumudică.

Gigi Becali, contract spectaculos pentru Marius Şumudică

Patronul FCSB a spus ce bonusuri va avea antrenorul dacă va duce echipa în Champions League. Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani cu FCSB. Tehnicianul va câştiga jumătate de milion de euro dacă duce echipa în grupele UEFA Champions League. „Şumi” are bani mulţi promişi şi pentru alte obiective atinse.

Reclamă

„Nu știu dacă s-a răzgândit, am bătut palma. I-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul. Acum o oră a mai discutat cu Vali la telefon termenii contractului. Dacă nu vrea, nu mă supăr pe el, asta e. Nu e o moarte de om. Am stabilit, dar nu cred că poate să refuze contractul. I-am propus un contract bun. Ia 500.000 de euro pe grupe de Champions și 100.000 în Europa League.. Dacă intră în Conference League ia 25.000 de euro„, a spus Gigi Becali la Digisport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și