Închide meniul

Reacția lui Victor Becali după excluderea lui Alex Chipciu din lotul CFR-ului! Marius Șumudică, arătat cu degetul. Ce l-a deranjat pe impresar

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2021, 9:09

Reacția lui Victor Becali după excluderea lui Alex Chipciu din lotul CFR-ului! Marius Șumudică, arătat cu degetul. Ce l-a deranjat pe impresar

Alex Chipciu, după UTA - CFR Cluj 0-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Reacția lui Victor Becali, impresarul jucătorului, nu a întârziat să apară. Acesta îl arată cu degetul pe Șumudică. Agentul consideră că decizia trebuia anunțată de club, printr-un comunicat, nu să iasă antrenorul la o conferință de presă si să spună. Becali a dat exemplu și cazul lui Rondon, de asemenea exclus din lot de Șumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Victor Becali în cazul lui Alex Chipciu

Becali susține că, din punctul său de vedere, Chipciu este jucătorul celor de la CFR. Ardelenii nu au luat încă o decizie privind soarta acestuia. Salariul mijlocașului este unul foarte mare, iar acesta nu va renunța la el.

Clubul nu a comunicat încă o decizie. Sigur că vor și ei să se rezolve și problema asta. A comunicat Șumudică, nu mi se pare normal. Normal mi se părea să dea clubul întâi un comunicat, nu să comunice antrenorul la o conferință de presă.

A mai fost exclus, din lot, un jucător de la CFR, Rondon, care până la urmă a și plecat. Eu cred că lucrurile astea trebuie să fie gestionate bine și să rămână în interiorul echipei„, a declarat Victor Becali la Digi Sport.

Victor Becali: „Contractul lui Chipciu e greu de suportat în România!”

Victor Becali a vorbit și de eventuala plecare a lui Alexandru Chipciu de la CFR. Impresarul exclude varianta ca acesta să continue în România, ținând cont de salariul său. Din câte se pare, Chipciu avea cel mai mare salariu de la campioana României.

Reclamă

S-a creat un conflict și nu cred că trebuia să se ajungă aici. E decizia antrenorului, nimeni nu poate să comenteze. El este sub contract cu ei, vedem ce se poate face. Doar cei care au fost acolo știu ce s-a întâmplat. E regretabil că s-a ajuns aici. E jucătorul lor, e sub contract cu ei și noi încercăm să rezolvăm problema.

Nu poți avea ceva peste două nopți așa. În România, e greu de suportat contractul lui. Nu știu ce echipe pot plăti contractul lui. Chiar dacă regreți ce s-a întâmplat, întotdeauna consideri că ai dreptate. Eu nu am vorbit cu el, au vorbit Dragoș Sîrbu și Giovanni, dar nu e bine că s-a ajuns aici„, susține Victor Becali.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce spune Becali de plecare lui Chipciu de la CFR
  • Ardelenii nu au luat încă o decizie privind viitorul jucatorului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și