Închide meniul

Revolta lui Mirel Rădoi! Selecționerul a răbufnit după victoria cu Belarus: "Vreți să vin în fața voastră și voi să trageți, iar eu sa stau?" 

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 noiembrie 2020, 5:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Revolta lui Mirel Rădoi! Selecționerul a răbufnit după victoria cu Belarus: "Vreți să vin în fața voastră și voi să trageți, iar eu sa stau?" 

Mirel Rădoi, atac violent

Hepta

Îi invit să vină în locul meu”, a fost mesajul lui Rădoi pentru oamenii de fotbal care sunt nemulțumiți de modul în care arată România. Tehnicianul de 39 de ani și-a explicat selecția. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: "Unii jucători sunt accidentați, alții au COVID" 

În primul rând, nu puteam lua prea mulți alți jucători. Unii sunt accidentati, alții au COVID, de la U21 nu putea aduce prea mulți pentru că și acolo e un meci important. Mai departe, dacă ei (n.r- oamenii din fotbal) se așteaptă să vadă altceva, atunci îi invit să vină în locul meu.

Da, nu mi-am dat seama… Am crezut că Belarus joacă în 6, nu mi-am dat seama că joacă în 11. Nu mi-am dat seama că jucătorii sunt atât de slabi.  Îmi pare rău că trebuie, și la o victorie, să vedem lucrurile negative. Toți ar trebui să încercăm să construim”, a declarat Rădoi la conferința de presă. 

Mirel Rădoi: ”Vreți să vin în fața voastră și voi să trageți, iar eu să stau?”

Selecționerul a răbufnit și la adresa jurnaliștilor. Rădoi a dezvăluit faptul că jucătorii sunt afectați de lucrurile negative care apar și susține că nu au cum să se închidă într-o bulă.

Oameni buni, vreți să vin în fața voastră și voi să trageți și eu să stau? Spuneti ca sunt mereu sub presiune… Sub presiunea cui? Ce se poate întâmpla la fotbal mai rău decât să pierzi? Nu înțeleg! E un sport, nu o dramă! 

Reclamă

Dramă e ce se întâmplă cu acest virus sau cu acești copii care nu au ce să mănânce sau cum să își facă temele la școala online! E fotbal, e plăcere! Când aud aceleași întrebări cu aspect negativ… Cautati și lucrurile pozitive! Nu pentru Rădoi, ci pentru echipa națională. Noi plecăm, voi și fanii rămâneți.

Mirel Rădoi: ”Jucătorii nu au cum să nu fie afectați”

Dacă nu încercăm să gândim pozitiv și să construim ceva, cu ajutorul vostru, degeaba ne chinuim noi să schimbăm ceva. Se poate construi, dar e foarte greu. Jucătorii nu au cum să nu fie afectați de ce se întâmplă în jurul naționalei. Trebuie să nu fii om, să nu ai emoții ca să nu fii afectat auzind mereu comentarii negative. 

Chiar dacă noi spunem că trebuie să fii puternic mental. Ce înseamnă să fii puternic mental? Dacă poți să îți creezi o bulă și să nu citești nimic, da, e altceva. Apare schimbul de generații și nu cred că tinerii au nevoie de multe lucruri negative.

Reclamă 4 / 0/3

Nu înseamnă că avem așteptări să ne lăudați dacă avem probleme. Dar sunt și aspecte pozitive care sunt neglijate. Înțeleg că spuneți de multe ori că jucătorii nu au valoare, că antrenorul e slab. Dar de ce aveți așteptări atât de mari dacă voi credeți că suntem așa de slabi?”, a răbufnit selecționerul.

Programul României în luna noiembrie

  • 11 noiembrie: România – Belarus 5-3
  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și