Închide meniul

Revoluția lui Marius Șumudică la CFR Cluj! Încă un jucător s-a despărțit de campioana României

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2021, 15:13

Revoluția lui Marius Șumudică la CFR Cluj! Încă un jucător s-a despărțit de campioana României

Revoluția lui Marius Șumudică la CFR Cluj

Profimedia

  • CFR Cluj a mai renunțat la un jucător
  • Revoluție la campioana României

Revoluția lui Marius Șumudică la CFR Cluj. Campioana României se schimbă din temelii înainte de debutul noului sezon. Grzegorz Sandomierski bifase numai 14 apariții pentru clujeni într-un an și jumătate, înainte să fie lăsat pe „liber”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revoluția lui Marius Șumudică la CFR Cluj

„Sosit în Gruia de la Jagiellonia Białystok, în ianuarie 2020, portarul polonez a câștigat două titluri de campion (2019-20, 2020-21), respectiv o Supercupă a României (2020) în perioada petrecută la echipa noastră”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Reclamă

250.000 de euro valorează Grzegorz Sandomierski, potrivit Transfermarkt. Lech Poznan, KRC Genk, Blackburn Rovers și Dinamo Zagreb sunt alte formații importante din CV-ul lui Sandomierski.

Până acum, CFR Cluj a mai renunțat la Michael Pereira, Syam Ben Youssef, Paulo Vinicius, Luis Aurelio, William Soares și Nicolae Carnat.

Reclamă

Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League!” Anas Tahiri, pus pe fapte mari la CFR Cluj: „Asta sper să aduc!”

Anas Tahiri, unul dintre starurile venite în această vară în Gruia, are planuri mari la CFR Cluj. Mijlocaşul adus din Olanda vrea să ajungă cu CFR Cluj în grupele UEFA Champions League.

Înainte să fie transferat de CFR Cluj, Anas Tahiri a mai jucat la Lierse, în Belgia, și RKC Waalwijk. Fostul internaţional de tineret marocan vrea să dea lovitura carierei cu echipa lui Şumudică şi să se bată cu Messi, Neymar sau Ronaldo în Liga Campionilor.

”Sunt foarte fericit să fiu aici. Sper că va urma un sezon foarte bun pentru noi. Știam deja despre CFR Cluj, dacă te uiți la fotbal, n-ai cum să nu știi despre CFR Cluj. Toată lumea știe că CFR e o echipă mare, așa că mă bucur să fiu aici.

Reclamă 4 / 0/3

Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League. Pentru mine, îmi doresc să joc cât mai mult posibil, să am evoluții bune”, a declarat Anas Tahiri într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”