Închide meniul

Rică Răducanu a lansat un avertisment după promovarea Rapidului! „Avem stadion foarte mişto, dar ne mai trebuie echipă”

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2021, 9:46

Reclamă
Rică Răducanu a lansat un avertisment după promovarea Rapidului! „Avem stadion foarte mişto, dar ne mai trebuie echipă

Rică Răducanu a vorbit despre coşamrul vieţii sale

Rică Răducanu, în timpul unui meci / Facebook Rapid Bucureşti

„A fost o sărbătoare, că am ştiut dinainte că am intrat şi noi în A, dar ştii cum e, suntem în A, avem stadion foarte mişto, dar ne mai trebuie echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu a lansat un avertisment după promovarea Rapidului

Uşor, uşor cred că o să rezolvăm, dacă avem susţinere financiară, ca până la urmă fără bani… Trebuie să aduci nişte jucători! Eu am stat acasă şi m-am uitat la Mioveni şi când am văzut am plecat şi am venit încoace”, a spus Răducanu, la telekomsport.ro.

Pe de altă parte, Mihai Iosif a declarat luni seară, după meciul cu U Craiova 1948, că promovarea în Liga 1 reprezintă un vis devenit realitate.

“A fost o încărcătură extraordinară. Este un vis devenit realitate pentru noi toţi. Am plecat din noroi până la gât şi am reuşit să promovăm. De când am plecat la drum am ştiut că vom promova. Suntem fericiţi. De unde am plecat şi unde am ajuns… Nimeni nu ne dădea parcă nicio şansă”, a spus Iosif.

U Craiova 1948 a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii a 2-a. Învingătorii au marcat prin C. Bălan ’20, ’45, ’68. Pentru Rapid a înscris A. Bălan, în minutul 62, din penalti. Rapidiştii au obţinut în această etapă promovarea în Liga 1, iar craiovenii şi-au asigurat primul loc în clasament.

Reclamă

Rapid, primul scandal după revenirea în Liga 1. Daniel Niculae: „A fost o neînțelgere”

Aproape 200 de fani s-au deplasat de la Buftea, unde a avut loc meciul cu FC U 1948 Craiova, în Giulești. Suporterii au vrut să continue sărbătoarea în fața noii arene. S-au trezit însoțiți doar de jandarmi și jurnaliști, în timp ce jucătorii și oficialii au petrecut pe cont propriu la palatul Știrbei.

Președintele clubului, Daniel Niculae, a explicat că a fost vorba despre o neînțelegere.

„A fost o neînțelgere între noi și suporteri. Noi organizasem de câteva zile această masă. Nu le puteam transmite jucătorilor că vom avea o masă pentru că era foarte important rezultatul de la Timișoara.

Reclamă 4 / 0/3

Bocciu i-a îndemnat pe suporteri să meargă la Giulești, ne-am fi dorit să mergem să petrecem alături de ei. Cu regret n-am putut merge. Sperăm să facem în această săptămână ceva.

Vom avea o alergare pe stradă pentru că ne dorim să ne întoarcem la origini. Am luat-o de la Liga 4 și am ajuns acolo unde ne e locul. Încă o dată îmi prezint eu scuze că a existat această neînțelegere, dar lucrurile vor fi reglate pe viitor”, a declarat Daniel Niculae, pentru prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și