Închide meniul

Ronaldo de România i-a spus pas lui FCSB şi ar putea îmbrăca tricoul unei foste câştigătoare a Champions League. „Sunt fericit”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2021, 8:33

Ronaldo de România i-a spus pas lui FCSB şi ar putea îmbrăca tricoul unei foste câştigătoare a Champions League. „Sunt fericit

Ronaldo Deaconu, două goluri senzaționale în Gaz Metan - Dinamo

SportPictures / Alex Veres/SPORT PICTURES via Hepta

  • Ronaldo Deaconu are o cotă de 900.000 de euro
  • În ultimul sezon a contribuit la 25 de goluri ale lui Gaz Metan

Gaz Metan Mediaş a primit o ofertă oficială pentru mijlocaşul de 24 de ani şi este dispusă să o accepte. Mai e nevoie să îşi dea acordul jucătorulul care, în sezonul trecut, a marcat 11 goluri şi a oferit 14 pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo de România i-a spus pas lui FCSB şi ar putea îmbrăca tricoul unei foste câştigătoare a Champions League

Chiar ieri m-a sunat domnul președinte și mi-a spus că a primit o ofertă de la Steaua Roșie Belgrad și cluburile s-ar înțelege. A rămas să îmi trimită termenii personali. Dar eu i-am spus și el știe că, dacă nu va fi o ofertă bună pentru club și pentru mine, nu voi pleca.

Sunt fericit la Mediaș, am discutat cu conducerea ce rol voi avea sezonul următor, dacă voi fi jucător de bază sau iar voi fi scos fără motiv. A fost vorba dacă se va baza pe mine să ajut sau nu„, a spus Ronaldo Deaconu la digisport.ro.

Reclamă

Mijlocaşul Gazului are o cotă de piaţă de 900.000 de euro, dar Steaua Roşie este dispusă să achite numai o jumătate din această sumă.

Gigi Becali, refuzat de Ronaldo de România. „Nu este momentul să mă duc la FCSB”

Nu aş vrea să mă duc, nu cred că este momentul să mă duc acolo. Domnul Becali este un om extraordinar pentru fotbalul din România, care a facut multe, a salvat multe echipe, însa nu ştiu… poate, pentru cariera mea, e important să fac alt pas.

Reclamă

Îmi doresc să merg undeva unde dezvoltarea mea fotbalistică să fie pe primul loc şi unde să am şanse să prind naţionala. Nu aş vrea să mă duc, nu cred că este momentul să mă duc acolo„, a declarat Ronaldo Deaconu, luna trecută, în exclusivitate pentru AS.ro.

Pe lângă Steaua Roşie Belgrad, alte şapte echipe au anunţat că îl vor pe fotbalistul Mediaşului: FCSB, Rapid, Dinamo, cele două rivale din Craiova, dar şi ruşii de la Zenit şi ciprioţii de la Larnaca.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”