Închide meniul

Ar fi transferul anului! Conducerea celor de la CFR Cluj confirmă că Jose Mourinho a pus ochii pe un jucător din lot. Roma se poate lupta cu Lille și o echipă din MLS pentru transferul „perlei” lui Dan Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 11:44

Ar fi transferul anului! Conducerea celor de la CFR Cluj confirmă că Jose Mourinho a pus ochii pe un jucător din lot. Roma se poate lupta cu Lille și o echipă din MLS pentru transferul „perlei lui Dan Petrescu

Jose Mourinho a pus ochii pe Claudiu Petrila, de la CFR Cluj

Profimediaimages

Roma lui Jose Mourinho se poate lupta cu Lille, dar și cu echipa lui Alexandru Mățan din MLS, Columbus Crew. Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, Bogdan Mara, a confirmat că inclusiv Jose Mourinho este interesat de Petrila.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila (20 de ani) trece printr-un moment excelent. În acest sezon, Petrila a jucat 21 de meciuri, în toate competițiile, pentru campioană și a reușit să marcheze de 5 ori și a dat 3 pase decisive.

Au fost la meciuri mai mulţi specialişti de la cluburi din străinătate care l-au urmărit pe Petrila, dar şi pe alţi jucători de la noi.

Au fost scouteri din MLS (n.r. acolo unde joacă Măţan), de la Roma, de la Lille şi de la alte cluburi. Dar în ziua de azi oamenii fac rapoarte, urmăresc un jucător de-a lungul mai multor meciuri şi apoi i se face o fişă.

E prea devreme să vorbim despre vreun transfer, despre sume. Petrila este un fotbalist talentat, care şi-a crescut mult nivelul în ultima perioadă. Dacă va continua să fie serios şi să aibă realizări probabil că va exista şi o ofertă. În acest moment nu există nimic de la nimeni”, a precizat Bogdan Mara pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Claudiu Petrila vrea să rupă plasele adversarilor

Mijlocaşul de 20 de ani a reuşit un gol şi un assist în CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Petrila a spus, la cel moment, că poate să dea chiar și două goluri pe meci.

Cred că pot şi mai mult, pot să dau şi două goluri pe meci. Dar merge şi aşa! În prima repriză am intrat moi, am avut o ocazie, dar e bine că ne-am revenit după şi am câştigat.

În campionat suntem bine, din păcate în Conference League mai avem de mulţit. Asta e„, a declarat Claudiu Petrila după CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul ardelenilor se pregăteşte să facă diferenţa şi la naţionala României U21. A fost convocat de Florin Bratu. „Merg la naţională să dau totul. Nu e o grabă cu reprezentativa de seniori, mai am timp până acolo„, a mai spus Petrila.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și