Închide meniul

S-a umplut de bani de pe urma lui Gigi Becali! Jucătorul care l-a făcut pe finanțatorul FCSB să bage adânc mâna în buzunar

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 8:44

Reclamă
S-a umplut de bani de pe urma lui Gigi Becali! Jucătorul care l-a făcut pe finanțatorul FCSB să bage adânc mâna în buzunar

Hepta

Printre ei s-a numărat și Alexandru Crețu. Internaționalul român l-a enervat pe Gigi Becali după greșelile din meciul cu Rapid, iar finanțatorul FCSB a decis să renunțe la el. Din câte se pare, cei doi s-au și certat la telefon, după cum spun cei de la prosport.ro, iar Becali l-a anunțat pe Argăseală să-i rezilieze contractul, indiferent de costuri. Sursa citată mai sus susține că jucătorul i-a închis telefonul în nas lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Crețu a luat 280.000 de euro de la FCSB

Două luni, atât a durat aventura lui Alexandru Crețu la FCSB. Aventură care l-a umplut însă de bani. Nu mai puțin de 280.000 de euro au intrat în conturile jucătorului. Becali i-a oferit 100.000 de euro, primă de instalare, plus încă 150.000 de euro pentru a scăpa de el. Suma reprezenta salariul jucătorului până la finalul sezonului. Pe lângă acești bani, Crețu a mai primit și 30.000 de euro, salariul pe cele două luni în care a jucat 615 minute pentru FCSB.

Alexandru Crețu nu regretă că a semnat cu FCSB

Crețu a semnat între timp cu rivala la titlu a celor de la FCSB, Universitatea Craiova, dar nu regretă faptul că a mers la echipa lui Gigi Becali. „Nu regret decizia de a merge la FCSB. Le mulțumesc celor din conducerea clubului și suporterilor FCSB. Am venit cu foarte mare entuziasm și cu inima deschisă acolo și nu îmi pare rău.

Nu regret decizia luată. Consider că nu a fost o conjunctură favorabilă pentru mine. Rezilierea mea nu s-a datorat evoluțiilor mele sportive”, a declarat Crețu după despărțirea de FCSB.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și