Închide meniul
Video

„Să-i întrebaţi pe Budescu, Alibec şi Maxim!” Marius Şumudică, savuros după CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1! Antrenorul campioanei a anunţat un nou transfer

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2021, 22:40 / Actualizat: 7 iulie 2021, 0:09

Marius Şumudică a anunţat un nou transfer

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Billel Omrani a renăscut sub comanda lui Marius Şumudică. Atacantul francez a marcat primul gol al campioanei în noul sezon şi dă semnalul de revenire. Şumudică este considerat „principalul vinovat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar trebui să-l întrebaţi pe el, pe Budescu, pe Alibec, pe Maxim. Lumea spune despre ei că sunt jucători capricioşi. Sper că l-am făcut să înţeleagă. Vedeţi ce siluetă are, a slăbit…va reveni acel Omrani de acum câţiva ani. „, a spus Marius Şumudică, după CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1.

Marius Şumudică a anunţat un nou transfer, după CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1

Marius Şumudică a confirmat faptul că, pe lângă Guessouma Fofana, la CFR Cluj va mai ajunge şi un atacant. Marius Şumudică a negat faptul că atacantul în cauză ar fi polonezul Piotr Parzyszek, aşa cum au anunţat italienii.

„Acel atacant despre care vorbim este campion mondial la U21, este căpitanul echipei U21. Are o cotă de piaţă de 6 milioane de euro. Şi nu suntem în posibilitatea să aducem acest atacant. Suntem în discuţii şi cu alţi atacant care să ni-l permitem să îl aducem. Nu e uşor să aduci atacanţi în Europa de Est şi să plăteşti sume exorbitante. Nu suntem în măsură să facem lucrurl acesta şi nu îmi doresc să fac asta ca să rup vestiar. Nu vreau să distrug acest vestiar să aduc jucători care să câştige salarii exorbitante în comparaţie cu jucătorii mei care au dus greul ultimii ani aici. Singurul jucător pe care îl vom legitima şi care astăzi a trecut vizita medicală este un mijlocaş din Franţa, Fofana. Un jucător care sunt convins că ne va ajuta”, a mai spus Marius Şumudică.

Reclamă

Mario Rondon a plecat de la CFR Cluj, după un conflict cu Marius Şumudică

Marius Şumudică vrea un nou atacant, după ce Mario Rondon a fost dat afară. De altfel, antrenorul a lansat un atac dur la adresa lui Mario Rondon, care a plecat de la CFR Cluj după un conflict cu antrenorul român. Şumudică spune că atacantul are un caracter îndoielnic, iar despărţirea s-a produs în urma unei greşeli făcute de Rondon.

Referitor la Rondon, sunt niște minciuni sfruntate. Nu vreau să fiu mai agresiv. Eu n-am avut niciun fel de conflict cu Rondon. Rondon n-a părăsit niciodată antrenamentul și martor mi-e toată lumea care a fost pregătire. El n-a avut niciun fel de conflict cu mine. A avut o discuție cu mine când a ajuns la Cluj.

9 goluri și 3 assist-uri a reușit Rondon în 41 de apariții în stagiunea precedentă pentru CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și