Închide meniul

Să vină banii! Dennis Man e "perla coroanei" lui Gigi Becali. Cifre formidabile pentru atacant în acest sezon

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 18:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Să vină banii! Dennis Man e "perla coroanei" lui Gigi Becali. Cifre formidabile pentru atacant în acest sezon

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man

UPDATE: Dennis Man a reuşit dubla în derby-ul cu Universitatea Craiova şi a ajuns la 12 goluri în acest sezon al Ligii 1. Moruţan i-a dat o pasă perfectă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorit cu insistenţă de Feyenoord, Dennis Man continuă să impresioneze în Liga 1. "Perla" lui Gigi Becali a marcat în derby-ul cu Universitatea Craiova golul cu numărul 11 din acest sezon. De asemenea, acesta a fost golul cu numărul 5 marcat de Dennis Man în poarta Universităţii Craiova. 

În minutul 39, cei doi jucători de zeci de milioane de euro ai lui Becali au făcut faza golului. Florinel Coman a "inventat" o "pasă filtrantă" pentru Dennis Man, iar golgheterul Ligii 1 l-a executat pe Pigliacelli cu un şut la colţul scurt.

Golul lui Man a venit pe fondul unei dominări a oltenilor, care au ratat mai multe ocazii, însă Andrei Vlad a fost de netrecut

Dennis Man, dorit de Feyenoord Rotterdam

Presa din Olanda scrie că Feyenoord Rotterdam insistă pentru transferul lui Dennis Man. "Perla" lui Gigi Becali este una dintre ţintele antrenorului Arne Slot, cel care va prelua echipa de la 1 iulie 2021.

Reclamă
Reclamă

Acesta vrea să înceapă reconstrucţia echipei, iar Dennis Man şi Joshua Zirkzee, de la Bayern, sunt jucătorii doriţi, scriu cei de la Voetbal Flitsen. Man este o ţintă mai veche a celor de la Feyenoord. Echipa olandeză l-a mai dorit şi în prima parte a anului. Becali nu s-a înţeles atunci la bani cu olandezii. Patronul FCSB vrea minimum 15 milioane de euro pe golgheterul Ligii 1.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:51

Galatasaray – PAOK LIVE TEXT (22:00) în Europa League! Manchester United începe şi ea parcursul european. Toate meciurile zilei

18:30

„Sunt mai nervos” Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine”

18:19

Patrick Mouratoglou este noul antrenor al lui Naomi Osaka! Chiar jucătoarea a făcut anunțul

18:09

Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen! Semnează cu un portar retras din activitate. Prima reacţie: „Atât pot spune!”

17:36

Elias Charalambous, anunț important despre situația lui Vlad Chiricheș după accidentarea lui Ngezana: „Îl veți vedea!”

17:35

„Suntem la un club foarte mare!” Risto Radunovic, mesaj de luptă înainte de startul în grupa Europa League: „Nu picăm psihic!”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și