Închide meniul

„Săracul, nici nu știe ce e pe acolo!” Cornel Dinu, val de ironii la adresa lui Toni Petrea. „E pus de decor!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2022, 16:29

„Săracul, nici nu știe ce e pe acolo! Cornel Dinu, val de ironii la adresa lui Toni Petrea. „E pus de decor!

Toni Petrea este antrenorul FCSB

Hepta

Legendarul Cornel Dinu se amuză pe seama lui Toni Petrea după derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 0-2. „Procurorul” l-a taxat pe antrenorul roș-albaștrilor pentru că se supune ordinelor lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu s-a referit în special la „inovația” de a-l muta pe Octavian Popescu în flancul drept al atacului în prima repriză cu Universitatea Craiova, când puștiul de 19 ani n-a reușit să pună pericol la poarta lui Pigliacelli.

Cornel Dinu se amuză pe seama lui Toni Petrea

Se fac nişte comenzi din astea ca să joace cine doreşte proprietarul. Am vrut să cred că Tavi Popescu este un jucător care poate juca pe tot frontul de atac, cum sunt câţiva jucători în lume, Ronaldo, Mbappe, dar el a fost aruncat în teren din postura de atacant lateral dreapta, nu a contat. I-ai lăsat dreptul mutându-l în partea dreaptă, l-ai lăsat cu dreptul să ameninţe fanionul de la corner. A arătat foarte bine în antrenamente cui? Lui Toni Petrea, care tace despre altceva.

Petrea… mă mir că a luat şi un cartonaş la un moment dat. El, săracul, nu ştie nici ce se întâmplă pe acolo. El e pus de decor”, a spus Cornel Dinu, potrivit orangesport.ro.

După înfrângerea cu Universitatea Craiova, FCSB a ajuns la opt puncte în urma liderului CFR Cluj, care a învins-o luni cu 2-0 pe FC Argeș. Șapte etape mai sunt de disputat din actuala stagiune.

Reclamă

Toni Petrea a fost readus la FCSB în noiembrie, după ce Gigi Becali s-a săturat de Edi Iordănescu, care nu voia să-i asculte ordinele.

Gabi Balint, previziune sumbră pentru FCSB

Gabi Balint îi avertizează pe suporterii roş-albaştrilor, care aşteaptă titlul de 7 ani. Fostul mare internaţional anunţă că, dacă Gigi Becali va renunţa la investiţii, FCSB va ajunge să se lupte în play-out pentru salvarea de la retrogradare.

”Se dau exemple tot timpul cu echipe mari care au falimentat. Da, e adevărat, dar FCSB, când se numea și Steaua, dacă lucrurile erau făcute ca lumea, ar fi rămas Steaua, ar fi câștigat poate de 10 ori mai mulți bani și campionate mai multe.

Reclamă 4 / 0/3

Asta s-a dorit, suporterii deja au văzut și ei. Totuși, cred că se va rezolva situația. Se va vinde ce este de vândut. În momentul în care cei trei-patru jucători care țin echipa vor pleca și nu se fac investiții, la un moment dat va deveni o echipă din asta, de locurile șase-șapte, poate chiar de play-out”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali crede în continuare la titlu după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Gigi Becali crede în continuare la titlu după FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Patronul roş-albaştrilor este convins că CFR Cluj va avea mari probleme în Liga 1, iar echipa sa va fi pe primul loc înainte de Paşte.

Păi de ce să fiu supărat? Păi de ce am pierdut șansa la titlu? N-am pierdut nimic. Din moment ce o echipă ca Craiova ajunge de două ori la poartă și are un 11 metri inventat, un 11 metri care nici nu a fost, și o lovitură întâmplătoare (n.r. – golul lui Ovidiu Bic), e bine.

Dacă nu vrea să intre mingea în poartă, ce să faci… Încă sunt 5 puncte. Ce, ei au bătut (n.r. – CFR Cluj). Ieri a făcut Dumnezeu să nu câștigăm. Poate să facă Dumnezeu iar. Și poate să facă Dumnezeu ca ei să nu câștige nici cu Argeșul și să nu mai câștige niciun meci până la final.

(N.r. – Locul 1 de Paște?). De ce să nu putem fi? Îi bate Argeșul azi, îi bate și Craiova, îi batem și noi și de Paște suntem pe primul loc”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și