Închide meniul

Scandal uriaş la Dinamo! Cornel Dinu, atacat vehement de antrenorul pe care îl ironizase: „S-a făcut de râs la nivel mondial”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 22:42

Scandal uriaş la Dinamo! Cornel Dinu, atacat vehement de antrenorul pe care îl ironizase: „S-a făcut de râs la nivel mondial

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Este război total între Cornel Dinu şi Ionuţ Chirilă. Discursul de la finalul meciului CFR Cluj – Academica Clinceni îl făcuse pe Cornel Dinu să-l ironizeze pe antrenorul ilfovenilor. Chirilă nu a mai suportat şi a dat de pământ cu Cornel Dinu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal uriaş la Dinamo

Ionuț Chirilă îl jigneste grav pe Dinu și amintește două eșecuri răsunătoare din cariera acestuia. Umilinţa de pe banca naţionalei, 2-5 în faţa Cehoslovaciei, din preliminariile Mondiale 94 şi Dinamo – Foresta 4-5.

„Am înțeles că acest personaj cadaveric, care iese la o perioadă de timp parcă din mormintele faraonilor ca o mumie îmbălsămată, și-a făcut simțită iar prezența în peisajul fotbalului românesc, pronunțându-mi obsesiv numele. Îi transmit «Imperiului Bizantin» că jocul Academicii din partida cu CFR a fost mult superior dezastrului de la Kosice «condus magistral» de acest Don Quijote al fotbalului românesc, care a reușit printr-o perseverentă neputință să-și bată joc de întreg poporul român (mare iubitor de fotbal).

Totodată, jocul echipei mele a fost mult superior celebrei «performanțe demne de Guiness Book» din partida de pomină dintre Dinamo și Foresta Fălticeni, în care admirabilii jucători ai lui Dinamo nu au putut (cu toate eforturile lor) să realizeze o diferență mai mare de 4 goluri, prea puțin însă pentru a evita dezastrul tactic halucinant și apocaliptic elucubrat de mintea lui Dinu, care a reușit probabil «cea mai mare performanță» din fotbalul de pe întreg sistemul solar, aceea de a nu avea reacție la sarabanda de goluri (în număr de 5!!!) pe care echipa sa le-a primit în numai 20 de minute de la micuța Foresta!

Va dați seama cine vorbește de tacticizare și organizarea jocului?! Un om care s-a făcut de râs la nivel mondial cu un rezultat (și nu numai) greu de egalat până și de papuașii din Nouă Guinee care joacă fotbal între porți de palmieri!”, este reacția lui Chirilă, conform gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Cornel Dinu îl ironizase pe Ionuţ Chirilă

Cornel Dinu l-a făcut praf pe IOnuţ Chirilă la finalul meciului CFR – Academica Clinceni. „E un tip cu totul aparte. Îmi permit să cred că în felul în care vorbeşte se apropie mult de… chiar mă uitam aseară la o producţie românească în care apărea apărea un bufon al regelui habsburgilor, care era cu trompeta şi suna din când în când. Mi se pare cam acelaşi lucru şi mai mult decât atât, el e un bufon al fotbalului, luat în serios de foarte multă lume, ceea ce e dramatic, dar nu e singurul.

Ce se petrece în România e mult mai aproape de bufonerie decât de ceva serios. Ceea ce pot să spun însă e că şi viaţa îl dă de gol, sub două aspecte. În primul rând că aţi văzut că era cu un trening pe care scria «Prada». Pentru el trebuia scris «fotbalul pentru mine e ca o pradă». Şi ăsta e fotbalul pentru Ionuţ Chirilă. Iar dacă mergem şi mai departe, vedem că omul este regele fotbalului. Avea o şapcă cu o emblemă regală, cu o coroană, mă aşteptam la felul cum se comportă să se asemene cu Napoleon”, a spus Cornel Dinu, la finalul meciului CFR – Academica, anunţă telekomsport.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și