Închide meniul

SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI | Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii 3-0. Oltenii, cu un pas şi jumătate în finală!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 aprilie 2021, 17:53

SEMIFINALE CUPA ROMÂNIEI | Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii 3-0. Oltenii, cu un pas şi jumătate în finală!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Craiova - Viitorul Pandurii

Ovidiu Bic, Tudorie și Fedele au marcat pentru echipa din Bănie. Elvir Koljic a fost titular în premieră după revenire, dar Ouzounidis l-a schimbat la pauză. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cealaltă semifinală, Astra s-a impus cu 1-0 împotriva lui Dinamo. Retururile sunt programate în perioada 11-13 mai. 

 Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii 3-0

Min 90: Final de meci. Craiova câștigă cu 3-0. 

Min. 85: GOOOLLL Universitatea Craiova! A marcat şi Matteo Fedele, cu un şut din afara careului!

Min. 47: GOOOLLL Universitatea Craiova! Tudorie a înscris, din apropiere! Oltenii conduc cu 2-0 şi sunt mari favoriţi la calificare.

Reclamă

Min 9: GOOOLLL Universitatea Craiova! Ovidu Bic a înscris după un corner executat de Dan Nistor. Mijlocașul Craiovei a marcat cu latul, din 5 metri. 

Min 1: A început meciul.

CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Bălașa, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Cîmpanu, Koljic, Baiaram
REZERVE: Popescu, Acka, Vlădoiu, Mateiu, Fedele, Camara, Căpățînă, Mamut, Tudorie
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

Reclamă 4 / 0/3

VIITORUL PANDURII: Bodea – Dragu, Baican, Misaraș, Buleică – Merean, Cioiu, Tegle – Paraschiv, Mitrică, Gîrbiță
ANTRENOR: Cristian Lupuț

Universitatea Craiova a ajuns până aici după ce le-a eliminat pe Progresul Spartac, FC Botoșani și Chindia Târgoviște. Oltenii au mai cucerit acest trofeu în 2018, sub comanda italianului Devis Mangia, după 3-0 în finală cu Hermannstadt.

De cealaltă parte, Viitorul Pandurii a trecut de Dăești, FC Argeș, Gaz Metan Mediaș și Universitatea Cluj. Fosta echipă a lui Flavius Stoican a ratat play-off-ul pentru promovare, dar vrea să facă marea surpriză în Cupă.  

În cealaltă semifinală, Astra a câștigat la limită împotriva lui Dinamo, scor 1-0. La finalul acelui joc, antrenorul Gigi Mulțescu și-a dat demisia de pe banca "câinilor". 

Recomandări
  • Universitatea Craiova - Viitorul Pandurii 3-0
  • Oltenii s-au distrat cu revelația sezonului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și