Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 0-2 | „Era și timpul să mai dea și el un gol”. Dan Petrescu, entuziasmat de „bijuteria” lui Camora. Ce îi dă emoții și ce spune despre lupta la titlu: „Zici că a fost război”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2022, 20:06

Reclamă
Sepsi – CFR Cluj 0-2 | „Era și timpul să mai dea și el un gol. Dan Petrescu, entuziasmat de „bijuteria lui Camora. Ce îi dă emoții și ce spune despre lupta la titlu: „Zici că a fost război

Dan Petrescu, prima reacție după Sepsi - CFR Cluj 0-2

Profimediaimages

„Bursucul” i-a felicitat pe adversarii din Sfântu Gheorghe și a ținut să precizeze că a fost un succes norocos. I-a felicitat pe jucătorii pe care i-a introdus după pauză. Debeljuh a și marcat, în minutul 84.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, după Sepsi – CFR Cluj 0-2: „Norocul a fost de partea noastră”

Am întâlnit un adversar foarte bun, care a dominat-o pe FCSB. Are un joc de pase foarte bun, cu trei jucători foarte rapizi. Nu cred că au avut o ocazie foarte mare. Au avut posesie, cornere, dar fără ocazii foarte mari.

Am spus la pauză că dacă jucăm tot așa nu câștigăm meciul. Am avut câteva oportunități, per total cred că se mai întoarce roata după meciurile cu FCSB, Craiova, Botoșani… norocul a fost de partea noastră astăzi. Schimbările au fost foarte bune, au intrat jucătorii cu atitudinea corectă. Toți au avut o atitudine foarte bune.

I-am zis lui Petrila că parcă joacă mai bine dacă e rezervă. Mă așteptam să intre bine, dar nici chiar așa. A făcut diferența„, a declarat Dan Petrescu după Sepsi – CFR Cluj 0-2.

Antrenorul liderului din Liga 1 a vorbit și despre golul de senzație reușit de Mario Camora, în minutul 5.

Reclamă

Era și timpul să mai dea și el un gol. Fiind căpitanul echipei, trebuie să mai dea și el așa. Fiind căpitan, trebuie să facă ceva deosebit. A dat foarte bine, dar prestația lui a fost foarte bună. În ultimul timp a fost foarte serios la antrenamente și se vede la meciuri„, a spus Petrescu.

CFR Cluj a acumulat 70 de puncte, cu două etape rămase de disputat din sezonul regulat. Chiar și așa, Dan Petrescu se teme că FCSB ar putea reveni din urmă. Este îngrijorat și de soarta jucătorilor care s-au accidentat în confruntarea cu Sepsi.

Ca număr de puncte cred că e record, dar știți că ni se înjumătățesc punctele. Întâlnim acum echipa de pe locul 3 sau 4, surpriza campionatului. Știți ce jucători buni au, un antrenor excelent. Am trei zile la dispoziție, am jucători accidentați… cu mâna, cu capul… zici că a fost război. Omrani sper din tot sufletul să-și revină cât mai repede„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Până la intrarea în play-off, CFR Cluj mai are de jucat cu FC Voluntari și Dinamo.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY 23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” Vezi toate știrile
Citește și